2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 44 پست
حتما حس میکنید ارزشمند نیستید چون اون یه زمانی چشش دنبال کس دیگه ای بوده و تایپش کس دیگه ای بوده ؟ ...

نه من نسبت به خودم حس بدی ندارم

نسبت ببه اون شخص حس ارزشمندی نمیگیرم

با خودم میگم کسی که انقدر پیکمی بازی داشته و انقدر سریع از پسرای دیگه خوشش اومده

ادم ارزشمند و با وقاری نیست

یعنی چی؟

خط هیجانیش پایدار نیست من حوصله اینجور آدما رو ندارم ، هیجان پسربازیش تموم شده حالا نوبت هیجان دوباره با توعه ، بی چارچوب میگه حاضرم بدون اجازه خانواده و پدر بهت تمکین بدم اونم در قالب یه دختر نامحرم ، پشیمونی مسئولانه نداره که ، والا من مرحله التماس و گریه رو با چشم خودم باید ببینم تا حس طرف رو اسکن کنم تا بعد وارد فاز بعدی بشم و بعد و فلان و فلان تازه شرط اول و آخرم باکره بودن هست طوری که مگس نر روش ننشسته باشه ، و از صیغه متنفر باشه چه دختر چه پسر و صیغه رو حرام بدونه ، همزاد پنداری کردم گیج نشو

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من نسبت به خودم حس بدی ندارمنسبت ببه اون شخص حس ارزشمندی نمیگیرمبا خودم میگم کسی که انقدر پیکمی ب ...

نمیتونم قضاوت کنم چون ایشون رو نمیشناسم اما به شهودتون اهمیت بدید. شهود آدم هیچ وقت دروغ نمیگه. در کل هر وقت حس کردید با اینکه ظاهر همه چی خوبه ولی دل شما قرص نیست یا انگار یه چیزی هست، حتما چیزی هست. این تجربه منه

دقیقا مشکل منم همینهببینید الان پشیمون شده مثل چی هر کاریییی بگم میکنهحتی بگم ازدواج قول نمیدم ولی ر ...

فک میکنم این حس ازار دهنده اس تو ادامه رابطه

دیدم بعضیا میبخشن و فراموش میکنن ولی منم نمیتونم

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

یعنی صبر کنم بیشتر همو بشناسیم بیشتر برای هم وقت بذاریم و به پای هم بمونیم

ببین بازم به من این وایب رو نداد که توی رابطه باشین
خودتم گفتی داشتین اشنا میشدین حالا قربون صدقه و اینام داشتین میشه مرحله ی لاس خشکهicon
بهرحال مهم احساس خودته فقط

ببین بازم به من این وایب رو نداد که توی رابطه باشینخودتم گفتی داشتین اشنا میشدین حالا قربون صدقه و ا ...

ببینید خب مثلا با هم در مورد اینده و همه چی صحبت میکردیم

اینکه خانواده ها چجوری راضی بشن و مادر من هم از ارتباطمونن خبر داشت

مادر ایشون هم همینطور

ولی من یه بار رفتم پیشش حرف جدایی زدم و اونم به گریه افتاداین یعنی تو رابطه نیستیم؟

این یعنی بهت وابسته شده و میخواد توی زندگیش نگهت داره.
اما تا زمانی که راجع بهش مستقیما صحبت نکردین و برای رابطتون اسم نذاشتین و به بقیه هم راجع بهش نگفتین توی رابطه نیستین
این نظر منه

خیانتش در زمانی نبوده که باهم توی رابطه باشیمیعنی بیشتر تو مرحله اشنایی بودیم ولی خب توی همون دوران ...

خب اون اوکیه

دخترا تا عاشق نشن طرفو جدی نمیگیرن

منو شوهرم ۹ ماه دوست بودیم

من ۲-۳ ماه اول شیطنت داشتم

بعدم یه دوست اجتماعی داشتم

تا زمانی ک قرار شد ازدواج کنیمو الان حدود ۴ سال میگذره

حتی خوش تیپ ترین و خوش هیکل ارین و پولدار ترین پسرا هم ب چشمم نمیان

و درحدی وفادارم ک حتی سوپر مارکت میرم خرید نگاه ب فروشنده نمیکنم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

بنظرتون دادن شانس دوباره به این ادم اشتباهه دیگه؟؟؟حتی وقتی ماه ها التماس و گریه کرده و پشیمون بوده ...

اگر انقدر پشیمونه که به گریه زاری و التماس افتاده بنظرم یه شانس کوچیک بده

اما گوشزد کن که شانس آخره و اگه از دستش بده قضیه بکل منتفی میشه