2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 44 پست

آزموده رو دوباره آزمودن خطاست

خدا وکیلی خدا دست طرف رو براتون قشنگ رو کرده، چرا سرتون رو مثل کبک زیر برف میکنید؟

خدا عقل داره، منطق داده همه چی رو میزه فقط یه کم جسارت و شجاعت میخواد حذفش کنی و یک عمر خودت رو از دودلی و شکاکیت و بقیه چیزا دور کنی. اگه نکنی بعدا حق نداری بگی چرا اینجوری شد چرا ولم کرد چرا دلم شکست... پا بزار رو دلی که برای آدم اشتباهی میزنه

با جزئیات ماجرای خیانت رو تعریف کن روانشناسی ات کنم؟

ببینید توی همون دورانی که ما در ارتباط و اشنایی بودیم و به من میگفت دوستت دارم عزیزم قلب میفرستاد همه چی

توی همون تایم به دوستاش گفته بود فلان پسره برای رابطه بد نیس و برای پیامای پسره یعنی پیام های عادیش کلی ذوق کرده بود و مسخره بازی دراورده بود

و اینکه کلا بی تعهدی میکرد و شدیدا رفتار های پیکمی بازی و جلب توجه گونه انجام میداد

با پسرا بیرون میرفت و سعی میکرد توجهشون رو بدست بیاره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببینید توی همون دورانی که ما در ارتباط و اشنایی بودیم و به من میگفت دوستت دارم عزیزم قلب میفرستاد هم ...

خودت نرمالی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

آزموده رو دوباره آزمودن خطاست خدا وکیلی خدا دست طرف رو براتون قشنگ رو کرده، چرا سرتون رو مثل کبک زیر ...

حتی وقتی الان هر کاری بگم میکنه برام و نشون میده واقعا دوستم داره؟

ااین خیانت نیست؟؟؟

داری میگی توی اشنایی یعنی هنوز ارتباطی شکل نگرفته
لازمه ی داشتن تعهد حضور و توافق توی یک رابطه ست. وقتی تو رابطه نیستیپس خیانت هم نمیتونی بکنی.
بعد اخه کاری هم که کرده صرفا گفته از فلانی خوشم میاد باهاش دوست نشده که

داری میگی توی اشنایی یعنی هنوز ارتباطی شکل نگرفته لازمه ی داشتن تعهد حضور و توافق توی یک رابطه ست. و ...

نه ببینید ارتباط داشتیما

هر شب چت کردن یا اینکه عزیزم و قلب فرستادن و اینا و دوستت دارم قول میدم برات صبر کنم تعهد داشته باشم اینا

یعنی فقط اشنایی محض نبود

ببینید توی همون دورانی که ما در ارتباط و اشنایی بودیم و به من میگفت دوستت دارم عزیزم قلب میفرستاد هم ...

🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

دیگه چی

بابا بیخیال این آدم وقتی داری با ینفر آشنا میشی باید تمرکزت فقط رو همون ینفر باشه نه بقیه

این کیسی که شما میگه صرفا محض خوشگذرونی با شماست

مطمئن باش بجز شما شرایط باشه با چند نفر دیگه هم اوکی میشه

🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️دیگه چی بابا بیخیال این آدم وقتی داری با ینفر آشنا میشی باید تمرکزت فقط رو همون ینفر ...

بنظرتون دادن شانس دوباره به این ادم اشتباهه دیگه؟؟؟
حتی وقتی ماه ها التماس و گریه کرده و پشیمون بوده و میگفته نمیدونسته و ..؟

دوست دارید میتونید یه فرصت بدید اما دیگه نباید بددل باشید شک آدم رو از درون میخوره و روزگار آدم رو س ...

ببینید شک ندارم که خیانت بکنه ها

ولی اون حس ارزشمندی رو ازش نمیگیرم

ببینید شک ندارم که خیانت بکنه هاولی اون حس ارزشمندی رو ازش نمیگیرم

حتما حس میکنید ارزشمند نیستید چون اون یه زمانی چشش دنبال کس دیگه ای بوده و تایپش کس دیگه ای بوده ؟ درسته؟ اگه اینطوره به نظرم کمی سخت گیریه.