2777
2789
عنوان

خیانت

108 بازدید | 44 پست

بنظرتون کسی که در زمان اشنایی خیانت کرده و رفتارایی کرده که نشون داده تعهدی نداره و تو شرایط حساس ولتون کرده و از کس دیگه ای خوشش اومده بلافاصله بعد جدایی

ولی حالا پشیمون شده و هر کاری بگید میکنه و حالا فهمیده اشتباه کرده
میشه بخشید و دوباره اعتماد کرد؟

لطفا کسایی که بالای 25 سال هستن و تجربه کافی رابطه و زندگی مشترک دارن نظر بدن

اصلا

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا

خیانتش در زمانی نبوده که باهم توی رابطه باشیم

یعنی بیشتر تو مرحله اشنایی بودیم ولی خب توی همون دوران به پسر دیگه ای چشم داشته و به دوستاش گففته بوده خوشم میاد ازش و اینا

خود 25هم قبوله؟!

من نمیتونم این مسئله رو ببخشم به هیچ وجه

بنظرم اون اتفاق تاهمیشه تو ذهن میمونه و رورابطه تاثیر میزاره پس تمومشه بهتره

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

پایین 25 امولی کسی ک 1 بار خیانت کرده دوباره ام میکنه

اینکه وقتی تو مرحله اشنایی و ابراز احساس و اینا هستیم

به دوستاش بگه از بین بچه های کلاس فلانی برای رابطه خوبه و برای پیامای اون پسر ذوقق کنه

خیانت محسوب میشه دیگه؟

خود 25هم قبوله؟!من نمیتونم این مسئله رو ببخشم به هیچ وجه بنظرم اون اتفاق تاهمیشه تو ذهن میمونه و رور ...

دقیقا مشکل منم همینه

ببینید الان پشیمون شده مثل چی هر کاریییی بگم میکنه

حتی بگم ازدواج قول نمیدم ولی رابطه جننسی داشته باشیم بازم حاضره و کلا هر کاری بگم میکنه و شدیدا پشیمونه

ولی بازم ته دلم یه حس بدی دارم و اون حس ارزشمندی رو ازش نمیگیرم

با جزئیات ماجرای خیانت رو تعریف کن روانشناسی ات کنم؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

20 سالمه

باید بگم کسی که 1 بار خیانت کرده بازم میکنه

دیرو زود داره اما سوخت و سوز داره

قرار نیست با التماس و غلط کردم غلط کردماش گناهش پاک بشه چون یه انسان بالغه که خیانت کرده نه یه پسر بچه بی فکر

و همونطور که گفتی نه در قبال احساساتت مسئولیت پذیره و نه همسفر رفیق زندگی بنظرم اجازه نده دوباره وارد زندگیت بشه

چون اگر چیزی بینتون شکل بگیره و یه روز دیر کنه مدام استرس داری که نکنه سرش جایی گرمه یا داره خیانت میکنه

اینکه وقتی تو مرحله اشنایی و ابراز احساس و اینا هستیمبه دوستاش بگه از بین بچه های کلاس فلانی برای را ...

طرز فکرا متفاوته ولی من میگم اگ دو نفر تو رابطه باشن یکیشون حتی ب یکی دیگ فکرم بکنه خیانته

♡H♡