2777
2789
عنوان

خیانت

108 بازدید | 44 پست

بنظرتون کسی که در زمان اشنایی خیانت کرده و رفتارایی کرده که نشون داده تعهدی نداره و تو شرایط حساس ولتون کرده و از کس دیگه ای خوشش اومده بلافاصله بعد جدایی

ولی حالا پشیمون شده و هر کاری بگید میکنه و حالا فهمیده اشتباه کرده
میشه بخشید و دوباره اعتماد کرد؟

لطفا کسایی که بالای 25 سال هستن و تجربه کافی رابطه و زندگی مشترک دارن نظر بدن

اصلا

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا

خیانتش در زمانی نبوده که باهم توی رابطه باشیم

یعنی بیشتر تو مرحله اشنایی بودیم ولی خب توی همون دوران به پسر دیگه ای چشم داشته و به دوستاش گففته بوده خوشم میاد ازش و اینا

خود 25هم قبوله؟!

من نمیتونم این مسئله رو ببخشم به هیچ وجه

بنظرم اون اتفاق تاهمیشه تو ذهن میمونه و رورابطه تاثیر میزاره پس تمومشه بهتره

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

پایین 25 امولی کسی ک 1 بار خیانت کرده دوباره ام میکنه

اینکه وقتی تو مرحله اشنایی و ابراز احساس و اینا هستیم

به دوستاش بگه از بین بچه های کلاس فلانی برای رابطه خوبه و برای پیامای اون پسر ذوقق کنه

خیانت محسوب میشه دیگه؟

خود 25هم قبوله؟!من نمیتونم این مسئله رو ببخشم به هیچ وجه بنظرم اون اتفاق تاهمیشه تو ذهن میمونه و رور ...

دقیقا مشکل منم همینه

ببینید الان پشیمون شده مثل چی هر کاریییی بگم میکنه

حتی بگم ازدواج قول نمیدم ولی رابطه جننسی داشته باشیم بازم حاضره و کلا هر کاری بگم میکنه و شدیدا پشیمونه

ولی بازم ته دلم یه حس بدی دارم و اون حس ارزشمندی رو ازش نمیگیرم

با جزئیات ماجرای خیانت رو تعریف کن روانشناسی ات کنم؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

20 سالمه

باید بگم کسی که 1 بار خیانت کرده بازم میکنه

دیرو زود داره اما سوخت و سوز داره

قرار نیست با التماس و غلط کردم غلط کردماش گناهش پاک بشه چون یه انسان بالغه که خیانت کرده نه یه پسر بچه بی فکر

و همونطور که گفتی نه در قبال احساساتت مسئولیت پذیره و نه همسفر رفیق زندگی بنظرم اجازه نده دوباره وارد زندگیت بشه

چون اگر چیزی بینتون شکل بگیره و یه روز دیر کنه مدام استرس داری که نکنه سرش جایی گرمه یا داره خیانت میکنه

اینکه وقتی تو مرحله اشنایی و ابراز احساس و اینا هستیمبه دوستاش بگه از بین بچه های کلاس فلانی برای را ...

طرز فکرا متفاوته ولی من میگم اگ دو نفر تو رابطه باشن یکیشون حتی ب یکی دیگ فکرم بکنه خیانته

♡H♡