2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11522 بازدید | 129 پست
من قیمت کردم گفتن ۱۵۰ تومانه اگر کاربردی باشه مشکل ساز نباشه به صرفه هست چون ادعا میکنن تا ده سال می ...

من به نواربهداشتی خیانت نمیکنم😢😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه جنسش نرم باشه که حرکت می‌کنه میریزه.اگه سفت باشه که نمیزاره حرکت کنیم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چاه دیگه    

😁😁😁😁😷😷😷😷

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
اگه جنسش نرم باشه که حرکت می‌کنه میریزه.اگه سفت باشه که نمیزاره حرکت کنیم .

نرمه ولی سایز بندی داره رو دیواره داخلی فیکس میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من قیمت کردم گفتن ۱۵۰ تومانه اگر کاربردی باشه مشکل ساز نباشه به صرفه هست چون ادعا میکنن تا ده سال می ...

150؟؟؟؟؟واقعا؟؟؟؟

این دوست من خرید 210  

اگرر واقعااااااا خوب باشه اره ارزش داره

ولی بازم کثیفه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
نرمه ولی سایز بندی داره رو دیواره داخلی فیکس میشه

از قسمت باریکش فرو می‌ره ؟ اونطرفش که بازه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.