2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

11523 بازدید | 129 پست

سلام دوستان راهنمایی میخواستم از دوستانی که از کاپ قاعدگی استفاده میکنن ایا واقعا کاربردی هست؟ و اگر استفاده کردین راضی بودین ممنون میشم تجربیاتتونو بگید

برای عزیزانی هم که اشنایی با این وسیله ندارن یک توضیح کوچک بدم که این کاپ های قاعدگی از جنس سیلیکون هستند و بجای نواربهداشتی و تامپون استفاده میشن هر یک دونش تا ده سال میتونین استفاده کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ده سال بعد یائسه شدیم میتونیم ببریم پس بدیم؟

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

ما سینکمون میگیره بایه چی شبیه اینا بازش میکنیم😩😩😩

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز