سلام دوستان راهنمایی میخواستم از دوستانی که از کاپ قاعدگی استفاده میکنن ایا واقعا کاربردی هست؟ و اگر استفاده کردین راضی بودین ممنون میشم تجربیاتتونو بگید
برای عزیزانی هم که اشنایی با این وسیله ندارن یک توضیح کوچک بدم که این کاپ های قاعدگی از جنس سیلیکون هستند و بجای نواربهداشتی و تامپون استفاده میشن هر یک دونش تا ده سال میتونین استفاده کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دقیقا ۱۰ تا پریودم از کاپ استفاده کردم واقعا راضی ام اصلا نشتی نداره و گذاشتن و برداشتنشم راحته اصلا داخل بدن احساس نمیشه فقط دو روز اول که خونریزیم زیاده هر ۴ساعت خالیش میکنم بعدش تا ۱۰ الی ۱۲ ساعت خالی میکنم واقعا راضی ام
واییی نه اصلااا نمیتونم اینو هضم کنم خیلیییییی کثیففف کاریه من دوستم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه ...
من قیمت کردم گفتن ۱۵۰ تومانه اگر کاربردی باشه مشکل ساز نباشه به صرفه هست چون ادعا میکنن تا ده سال میشه ازش استفاده کرد ولی موندم واقعا کارایی داره یا نه