2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11522 بازدید | 129 پست

واییی نه اصلااا نمیتونم اینو هضم کنم خیلیییییی کثیففف کاریه

من دوستم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه

ولی نمیدونم نسبت به قیمتش واقعا ارزش داره یا نه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
😂😂

😆😆😉

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

😆😆😉

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
چه فد ترسناکه البته من مجردم نمیشه استفاده کرد حالا همون پد چشه مثلا که کاپ بزاری میمونه اون تو عفون ...

والا اینجورکه من خوندم خیلیا راضی بودن میخوام ببینم رضایتشون واقعیه یا تبلیغاته

چه فد ترسناکه البته من مجردم نمیشه استفاده کرد حالا همون پد چشه مثلا که کاپ بزاری میمونه اون تو عفون ...

چد برای همه موارد کاربرد نداره  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
واییی نه اصلااا نمیتونم اینو هضم کنم خیلیییییی کثیففف کاریه من دوستم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه ...

خونو کجاتخلیه میکنه؟😆😆

من دقیقا ۱۰ تا پریودم از کاپ استفاده کردم واقعا راضی ام اصلا نشتی نداره و گذاشتن و برداشتنشم راحته اصلا داخل بدن احساس نمیشه فقط دو روز اول که خونریزیم زیاده هر ۴ساعت خالیش میکنم بعدش تا ۱۰ الی ۱۲ ساعت خالی میکنم واقعا راضی ام

آهای مهربونا! عاشقتونم!  

من فک کردم یه کاپی مثل کاپ قهرمانیه به زنای پریود میدن😩😩😩

واییی نه اصلااا نمیتونم اینو هضم کنم خیلیییییی کثیففف کاریه من دوستم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه ...

من قیمت کردم گفتن ۱۵۰ تومانه اگر کاربردی باشه مشکل ساز نباشه به صرفه هست چون ادعا میکنن تا ده سال میشه ازش استفاده کرد ولی موندم واقعا کارایی داره یا نه

واییییی پوکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

😆😆😆😉

چرا نمی فهممش؟ 🤔

سیلیکونی و نرمه 

تا میکنن وارد واژن میشه اونجا باز میشه و فیکس میشه و خون داخلش جمع میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘