2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11523 بازدید | 129 پست

پد خیلی متنفرم همش بو میگیره ادم باید بشوره یا نشتی میده یا شناوری توش اگه خونریزی زیاد باشه 

شبا باید هشیار بخوابی نشتی نده

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما اول استفاده کنید بعد انتقاد کنید بسیار بسیار راحتر و تمیز تر از پده من استفاده کردم و واقعا دیگه نوار رو کنار گذاشتم مثالا نوار خیلی بهداشتی و تمیزه ؟اتفاقا من همیشه از نوار حالم بهم میخورد و اینکه چقدر به محیط زیست کمک میشه با استفاده از این وسیله اصلا هم باعث عفونت نمیشه من یک سال و نیم استفاده می کردم قبل از بارداریم خون وقتی داخله که عفونت ایجاد نمیکنه وقتی خارج میشه روی پد میمونه چند ساعت باعث عفونت میشه هیچ وقتم نشتی نداد

شما اول استفاده کنید بعد انتقاد کنید بسیار بسیار راحتر و تمیز تر از پده من استفاده کردم و واقعا دیگه ...

خالی کردنش راحت هست ؟ و گذاشتنش درد نداره؟ شما حجم معمولی خریدین؟

شما اول استفاده کنید بعد انتقاد کنید بسیار بسیار راحتر و تمیز تر از پده من استفاده کردم و واقعا دیگه ...

بله بسیار به صرفه هست و به نظرم امتحان کردنش در یک مدت کوتاه جهت سازگاری بد نیست 

ولی دست مستقیما با خون در تماسه چون هر 12ساعت باید خون تخلیه بشه  و همینطور ممکن هست جسم خارجی خصوصا در دوران حساس قاعدگی باعث عفونت واژن بشه ....بعضی ها پوست های بسیار حساسی دارن و امکان اینکه به این مورد حساسیت نشون بدن هم وجود داره

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خانومایی که ازتامپون استفاده میکنن میشه واسه جلوگیری ازعفونتم موقعی که پاکیم واسه رفتن استخراستفاده ...

تامپون خودش باعث خشکی محیط واژن و عفونت می شه...ضمنا اب استخر رو جذب می کنه این تجربه من بود بقیه رو نمی دونم...شاید دیگران راضی بودن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

منم میگم خانوما که از پد استفاده میکنن کافیه یکبار استفاده کنن از پد متنفر میشن 

خیلی چیز بیخودیه