2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11523 بازدید | 129 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میگم خانوما که از پد استفاده میکنن کافیه یکبار استفاده کنن از پد متنفر میشن  خیلی چیز بیخو ...

مشکل اینه هنوز استفاده نکردن داره اه اه و پیف پیف می کنن 

جالبه 

حداقل می تونید بگید چون استفاده نکردم نظری ندارم

و وقتی یه چیزی اینقد خوب و راحته فقط با تخیلاتمون ارزیابیش می کنیم 

بله بسیار به صرفه هست و به نظرم امتحان کردنش در یک مدت کوتاه جهت سازگاری بد نیست  ولی دست مستق ...

جنسش از سلیکون مرغوب و ضد حساسیته 

وقتی ما پد می ذاریم چند ساعت بدنمون با خون در تماسه ولی این فقط یک لحظه خالی میشه و موقع خالی شدن خون با بدن تماس پیدا نمیکنه از داخل خود مخزن خالی میشه من خودم پوستم خیلی حساسه از اونام که اگه بدلیجات استفاده کنم کهیر میزنم و پوستم خارش و سوزش می گیره ولی یک سال و نیم به این کاپ حساسیتی ندادم

خالی کردنش راحت هست ؟ و گذاشتنش درد نداره؟ شما حجم معمولی خریدین؟

خالی کردنش که اصلا کاری نداره

گذاشتنش هم یه پد کوچیگه نرم سلیکونی که تا میشه چه دردی می تونه داشته باشه ؟ 

مگه شما موقع نزدیکی درد حس می کنین ؟ این که حجمش و اندازه اش خیلی کوچیک تره 

منم از پد متنفرم ی تیکه خون وسط پا اینو انور میبری بو و...

من میترسم از تامپون دکترم میگفت عفونت میاره روش نوشته تعویض ۸ساعت یکبار بعد دکتر میگفت یه ساعته عوض کن دیگه ترسیدم فقط یکبار گذاشتم اونم انگار سیخم میزدن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

همیشه مردم در مقابل محصولات جدیدی که وارد بازار میشن مقاومت میکنن و سعی میکنه بچسبن به همون قبلی ولی من با یک سرچ کوچیک تو نت تصمیم گرفتم وخریدمش و واقعا ازش راضی ام

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز