2777
2789
عنوان

رُک بگم

87 بازدید | 11 پست

اونایی که میگفتن ن سوریه ن لبنان جانم فدای ایران

الان پاشن بیان شهرای جنوب کشور جوناشونو فدا کنن. پاشین تشریف ببرین دیگه.

داخل نی نی سایت یادمه ی عده آرزو میکردن جنگ بشه فکر میکردن مناطق مسکونی و نمیزنن

چیشد؟؟

دلتون برای استراحت گاه سربازا نسوخت

دلتون برای بچه های میناب نسوخت؟

دلتون برای طفلایی که تو خونه ی خودشون جلو چشم خانواده شون پر پر شدن هم نسوخت؟

خطابم ب شماست

شرف و وجدانتون کجا رفته؟

طرفدار انسان رذلی بودین که برای کشته شدن ۳ تا سرباز اسراییلی ابراز تاسف کرد

اما وقتی ۱۶۷ تا کودک مینابی پر پر شدن خفه خون گرفت!

جای تاسفه که امثال شما داخل خاکمونن

هیچوقت حلالتون نمیکنیم

نه فقط بخاطر خون رهبر شهیدمون نه خودمون میدونستیم دیر یا زود با شهادت از دنیا میرن و آرزوی قلبیشون بود،

بلکه بیشتر بخاطر خون صدها بچه ای که بخاطر

حماقت امثال شما کشته شدن.

بخاطر ناله های مادرایی که داغ فرزند دیدن

بخاطر مادرایی که با صدای بمب و موشکایی که با همکاری امثال شما اطرافشون پرتاب شد جنین هاشون رو ندیده از دست دادن.

خون همه ی اون بچه هایی که آرزوی بزرگ شدن داشتن گردن شماهاست

اگر کسی بینتون هست که ذره ای وژدان در وجودش باقی مونده و براش مهمه که حلالش کنیم

همین حالا صف خودش و از سس خرسی و سس خرسی دوستا جدا بکنه و گوش به فرمان رهبر عزیز ایران بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قفل کن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نکته جالبش اینجاست، وقتی عمدا جنگ رو توی سوریه و لبنان نگه داشته بودیم اینجا امن بود، و دقیقا وقتی اینا رو از دست دادیم توی ایران جنگ شد...

توی کتاب هایی که خود امریکایی نوشتن گفته بودن که برای اینکه ایران رو بزنیم باید اول بازوهاش (سوریه، ...) رو قطع کنیم، و همین اتفاق هم افتاد.

از مردم عادی کاری بر نمیاد تصمیم رو کسانی دیگر میگیرن

هر کس بالاخره یجور کاری ازش بر میاد، حتی اگه خیلی کوچیک باشه، یه دلداری، یه مشاوره، یه کمک مالی هر چند کم، یه قوت قلب دادن، ...

هر کس بالاخره یجور کاری ازش بر میاد، حتی اگه خیلی کوچیک باشه، یه دلداری، یه مشاوره، یه کمک مالی هر چ ...

برا چی

کسایی که توانشو دارن

برن داخل تجمعات شبانه

بعضیا فکر کردن که من گفتم حتما باید برن بجنگن؟

شما از حرفای من این برداشتو کردی عزیزم ؟

یا اینو فهمیدی که منظور من اینه الان که کار از کار گذشت همه باید گوش ب فرمان رهبر باشیم تا اوضاع ازین بد تر نشه!

برا چیکسایی که توانشو دارن برن داخل تجمعات شبانه بعضیا فکر کردن که من گفتم حتما باید برن بجنگن؟شما ا ...

من برداشت جنگ نکردم اصلا، البته واضح هم بود که چنین صحبتی صحیح نیست.

خودم هم در پاسخ که گفتن از کسی کاری بر نمیاد این رو نوشتم.

من برداشت جنگ نکردم اصلا، البته واضح هم بود که چنین صحبتی صحیح نیست.خودم هم در پاسخ که گفتن از کسی ک ...

درسته عزیزم

منم دقیقا منظورم حرفای شما بود

ممنون که به تاپیکم امدین و در کنارم شفاف سازی کردین