2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست
توی روستاممشاوره کجا برم

اینترنتی کلی مشاور هست

وقت بگیر صحبت کن با آیندت بازی نکن

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا میگی چند ساله ازدواج کردن؟ الان خوشبخته؟ به شوهرش چیزی گفته ؟ن سعی میکنم نگم و زود عقد کنم که ...

دورادور میدونم زندگی معمولی و خوبی داره

دیوونه نشو بعضیا با همه خاطره دارن ککشونم نمیگزه ول کن بابا فقط حواست باشه آتو دستش ندی پیشنهادم اینه قبل از اینکه خواستگارت بیاد شماره تو عوض کن حتمااا که خواستگارتم شک نکنه بعدها نمیتونی خطتو عوض کنی دیگه

بعدم اگر پسر عموش از هر طریقی تو هر جایی بهت پیام داد و چرت و پرت گفت حتی با پیج فیک به هیچ عنوان جواب نده که نبره به کسی نشون بده تموم شد و رفت

من خودم دوست پسر نداشتم ولی خیلی الکی موقعیت سوزوندم میدونم وقتی میگی چند سال باید صبر کنم یعنی چی...

ردش کن امکان داره بعدا دردسر بشه برات

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

دورادور میدونم زندگی معمولی و خوبی دارهدیوونه نشو بعضیا با همه خاطره دارن ککشونم نمیگزه ول کن بابا ف ...

شاید باور نکنی من اصلا از اون نمیترسم

بیشتر عذاب وجدان دارم نسبت به خواستگارم همش میگم این و گناهی داره

حس بدی میگیرم

ولی من توبه کردم و قبل این تا الان پاک مونده بودم

با اینکه میدونم این خواستگارم قبل من خواستگاری یکی رفته بود که نامزد کرده بود و طلاق گرفته بود

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
واقعا میگی چند ساله ازدواج کردن؟ الان خوشبخته؟ به شوهرش چیزی گفته ؟ن سعی میکنم نگم و زود عقد کنم که ...

اگه قبول کردی

فقط هیچ زمانی حتی ده سال بعد فاز برنداری اعتراف کنی

که امکان نداره ببخشدت

توی روستاممشاوره کجا برم

عزیزم من خیلی دیدم از این موارد هیچی نگو و قبول کن برو سر زندگیت ببخش رک میگم ولی سنت دیگه سنت ازدواجه خودت میگی روستام هستین فک نکنم دیگه موردی که انقد به دلت باشه واست پیش بیاد، چیزیم کگفتی چیز آنچنان فاجعه ای نبوده ک بخوای بخاطرش آیندتو خراب کنی، اصلا پسرعموش بهش نمیگه مطمئن باش بعد یه مدتم که باهم ببینتون واسش عادی میشه شاید اولش بقول تو ی جوری نگاهت کنه پسر عموش ولی اونم فراموش میکنه میره پی زندگیش، خواهرت درست میگه همون کارو بکن ولی ابدا به خواستگارت چیزی راجب این موضوع نگو و اگرم احیانا روزی چیزی گفت پسرعمو به کل حاشا کن و نهایتا بگو قبلا هی میدیدم نگاهش دنبالمه و اینا شاید از رو حسودی چیزی گفته، به خدا توکل کن و قبول کن چیز مهمی اتفاق نیوفتاده عزیزدلم آیندتو خراب نکن

اگه قبول کردی فقط هیچ زمانی حتی ده سال بعد فاز برنداری اعتراف کنی که امکان نداره ببخشدت

حس میکنم خواستگارم گناه داره با اینکه مطمعنم دوست دختر اینا داشته و داره ولی اینکه طرف پسر عموشه عذابم میده خیلی حالم بده

بنطرت دارم سرش کلاه میزارم ؟

البته منم دختر بدی نیستم ، همیشه خودم پشت خودم بودم درس خوندم بدون اینکه پدرم برام پدری کنه ، با هر پسری نگشتم و پاک بودم تا همون روز ک این عوضی این کارا رو کرد

عزیزم بهترینش مشورت با مشاوره

به نظرمن به اینکه اون طرف هیچ وقت هیچ حرفی راجع به این موضوع نمیزنه اعتماد نکن

مردا خیلی روی این مسئله حساسن اگر ازدواج کنی و همسرت بعدا متوجه بشه ممکنه زندگیت از هم بپاشه

ممکنه بعدا کل خاندانشو خبر کنه که من با زن فلانی رابطه داشتم

و کمتر مردی تحمل این مسئله رو داره

به نظرم فراموشش کنی بهتره

عزیزم من خیلی دیدم از این موارد هیچی نگو و قبول کن برو سر زندگیت ببخش رک میگم ولی سنت دیگه سنت ازدوا ...

خیلی حرفات آرومم کرد ، حالم جوریه که شب رو با گربه میخوابم ، صبح با گریه پا میشم منی که تا ظهر همیشه خواب بودم امروز از ساعت ۷ پاشدم به تاپیک زدن ،

میدونی من قبل این آدم پاکی بودم ، حتی تو دانشگاه اجازه ندادم یک پسر بهم نزدیک بشه ، شرایط خانواده ام خیلی بده یعنی بابام اعتیاد داره ، حتی بخاطر اینم شده کیس خوب خیلی سمتم نمیاد ، این بهترین خواستگارمه،

بنطرت برام عادی میشه ؟ همش دلم برا خواستگارم میسوزه ، و همش اون اتفاقات رو مرور میکنم ،

حس میکنم خواستگارم گناه داره با اینکه مطمعنم دوست دختر اینا داشته و داره ولی اینکه طرف پسر عموشه عذا ...

نه چ کلاهی اصلا عذاب وجدان نگیر تو نیتت چیز دیگه ای بوده طرف ببخشید عوض از اب در اومده خود خدا هم راضیه خوشبخت بشی اصلا ب حرف اینام ک میگن بگو نه گوش نده من شرایطتو درک میکنم بگی نه همیشه حسرتشو میکشی و چندسال ک بگذره میبینی واقعا چیز مهمی نبوده ک بخاطرش از خواستگارت گذشتی

عشقم به نظرم توام اشتباه کردی با پسر عموش رفتی بیرون

به نظرم این خانواده به درد ازدواج نمیخورن چون هرچی نباشه تو یک درصد بزار این ذات کثیف تو اینم باشه که پسرعموشه

و درنهایت امیدوارم زودتر خوب بشی ✨

نه چ کلاهی اصلا عذاب وجدان نگیر تو نیتت چیز دیگه ای بوده طرف ببخشید عوض از اب در اومده خود خدا هم را ...

بنظرت برام عادی میشه ؟ شاید هم چون همین یکماه پیش کات کردم ایقدر عذابم میکشم

اون عوضی از من مدرکی ندارع حتی پیامارو خودش هرشب پاک میکرد و منم دیلیت اکانت زدم

هرچی بگه میتونم حاشا کنم از این نمیترسم

همش عذاب وجدان میگیرتم

خدا خیرتون بده که راهنمایی میکنید

همش میگم مارو باهم ببینه با خودش میگه من اینو دستمالی کردم و حالم بد میشه

خیلی حرفات آرومم کرد ، حالم جوریه که شب رو با گربه میخوابم ، صبح با گریه پا میشم منی که تا ظهر همیشه ...

عزیزدلم کاملا درکت میکنم چون به چشم دیدم یکی از اطرافیانو تقریبا همین مشکل واسش پیش اومد و چقد پشیمونه الان، طرف رفت ازدواج کرد و به هیچ جاش نبود چ بلایی سر این دختره اومده خواستگارشم رفت یه دختر از دختر خانم ما سطح پایین تر گرفت و خوشبختش کرد، خواهر قشنگم این موضوع الان داغه واست چند وقت دیگه اصلا یادتم نمیاد فقط اگه قبول کنی اوایل که پسرعموشو ببینی ممکنه حس بدی بهت دست بده پس قبلش خودتو آماده کن که مثلا امشب بله برونه پسر عموشم میاد انقد رو خودت کار کن ک واکنش خاصی نداشته باشی اصلا انگار نمیبینیش فقط به خودت و زندگیت فک کن راه چاره واست کاملا روشن میشه