2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست
شاید باور نکنی من اصلا از اون نمیترسم بیشتر عذاب وجدان دارم نسبت به خواستگارم همش میگم این و گناهی د ...

مهم اینه اشتباهتو فهمیدی دیگه به بقیه اش فکرنکن فکرکردی مردا خودشون علیه السلام هستن؟!

امیدوارم خوشبخت بشی

بنظرت برام عادی میشه ؟ شاید هم چون همین یکماه پیش کات کردم ایقدر عذابم میکشم اون عوضی از من مدرکی ند ...

صد در صد عادی میشه، اونم ممکنه همچین فکری بکنه واقعا چون مشخصه آدم درستی نیس ولی خودشم نمیتونه گول بزنه که نتونسته بدستت بیاره بعدشم خوشگلم واقعا کار خاصی نکردین عذاب وجدان نگیر تو دختر پاکی هستی اونم بهت تعرض کرده چیزی نبوده که تو بخوای تو قربانی هستی اون لحظه هم طبیعی بوده که نتونی چیزی بگی چون دفعه اولت بوده بدن میره تو حالت شوک وگرنه از رضایتت نبوده ک ساکت بودی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزدلم کاملا درکت میکنم چون به چشم دیدم یکی از اطرافیانو تقریبا همین مشکل واسش پیش اومد و چقد پشیمو ...

پس بنطرت برام عادی میشه این قضیه ؟

با خانواده این پسرعموش باید قطع ارتباط باشم یا چکار کنم ، خونشون بخواد بره خواستگارم باید و واکنشی داشته باشم ؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
مهم اینه اشتباهتو فهمیدی دیگه به بقیه اش فکرنکن فکرکردی مردا خودشون علیه السلام هستن؟!امیدوارم خوشبخ ...

من چون این پسرعموشه عذابم میده همش میگم کاش غریبه بود ، گلم خیلی منو راهنمایی کردی حالمو خوب کردی خدا خیرت بده همیشه

پس بنطرت برام عادی میشه این قضیه ؟ با خانواده این پسرعموش باید قطع ارتباط باشم یا چکار کنم ، خونشون ...

عادی میشه ببین بعد عقد انقد سرتون شلوغ میشه اصلا یادت نمیاد ک چیزی اتفاق افتاده، ابدا قطع رابطه نباش فقط کم رفت و آمد کن چون مشکوک میشه با قطع ارتباط، خواستگارتم اصلا کاری نداشته باش میره اونجا میگم ک مشکوکش نکن فقط خیلی زیر پوستی ارتباطتو بعد عقد شروع کن ب کم کردن ک مثلا راحت نیستم و فلان، دوستمونم توصیه خوبی داشت حتما قبل خواستگاری خطتو عوض کن

من چون این پسرعموشه عذابم میده همش میگم کاش غریبه بود ، گلم خیلی منو راهنمایی کردی حالمو خوب کردی خد ...

قربونت برم بهرحال پیش اومده دیگه عذاب نداره تو که نمیدونستی ایشون قراره بیاد خواستگاریت

انشالله خوشبخت بشی عزیزدلم فقط اگه تونستی واسه پسرم دعا کن 😘

خداروشکر امیدوارم تصمیم درستی بگیری برای منم دعا کن حالم خیلی بده🙏

برات دعا میکنم گلم

انشالله مشکلت حل شه حال دلت خوب شه فداتشم

قربونت برم بهرحال پیش اومده دیگه عذاب نداره تو که نمیدونستی ایشون قراره بیاد خواستگاریتانشالله خوشبخ ...

فدات بشم

چشم خدا حفظش کنه برات گل من

حس میکنم خواستگارم گناه داره با اینکه مطمعنم دوست دختر اینا داشته و داره ولی اینکه طرف پسر عموشه عذا ...

نمیدونم والله شرایط سختیه

توکل کن بخدا

بگو خدایا اگه تو این ازدواج هوام رو داری ابروم نره ودل همسرم نشکنه خودت جورش کن

اگه نه بعدا خدایی نکرده رسوایی داره همین ابتدا خودت جورش نکن جوری که من مقصر نباشم وخانواده م ناراحت نشن