2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست
گفتم آخه حرفایی باد هوا میزنی پس مجردی 😏 برو پی درست بابا😂😂

برعکس صحبت نکنید لطفا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خیلی تو حرفاش حساس بود که زنم باید چنین باشد و قبلش نباید با کسی باشه بترس اما اگه خیلی بحث گذشته پیش کشید نه

مدت نامزدی رو طولانی کن ببین واکنش پسز عمو چیه ؟

اگه بحث و حرفی نزد تو هم ادامه بده

توکل به خدا کن

توبه کن از کار بدت و از خدا بخواه کمکت کنه

نگی بهش؟ وای! حتی اون پسره هم گفت بزن زیرشمن یه نفرو میشناسم با یه نفر دوست بود بعد کات کرد با داداش ...

واقعا میگی چند ساله ازدواج کردن؟ الان خوشبخته؟ به شوهرش چیزی گفته ؟

ن سعی میکنم نگم و زود عقد کنم که اگه فهمید حاشا کنم ، چون بخدا ن علاقه ای بهش داشتم نه از این کارا خوشم میومده فقط دهنم اون روز قفل بود هیچی نگفتم روز بعدش خودمو خالی کردم حرف و ابراز ناراحتی کردم

پسره که ازم خواستگاری کرده جوری موقعیت و چیزاش خوبه که وقتی گفتم میخوام جواب منفی بدم همه خانوادم بهم ریختن حالشون بد شد ، حتی مامانم گفت بدنم داره میلرزع نکن این کارو

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
ول کن بابا طرف از برادر طلاق گرفت با برادر شوهرش ازدواج کرد این همه تب و تاب نداشت مگه کل زندگیتو می ...

هیچ مدرکی ازم نداره هیچی

حتی پیام هارو شانس من خودش هرشب پاک میکرد

فک کنم شمارمم پاک کرده چون قبلاً استوری میزاشتم سریع میدید الان دیگ نه .

خونه پدریشون پیش همه یعنی دوران عقد ممکنه ببینمش اما خونه پسره با شهر دیگ ست بعد ازدواج اونجاست

هیچ مدرکی ازم نداره هیچی حتی پیام هارو شانس من خودش هرشب پاک میکرد فک کنم شمارمم پاک کرده چون قبلاً ...

ول کن بابا دوران عقد تو خونه اونا جیکار داری یه شب فقط پاکسا میکنن بعد میری پی زندگیت

جماعت تو این گرونی بدبختی جنگ بیکارن هرروز سور چرونی کنن تو ام طرفو ببینی خونه پسره هم که یه شهر دیگست ولمااان کن

🤣🤣 عجب فکر نابیخدایی فکر کنید خواهر خودتونم بود همینو براش میگفتید

چی بگم خواهر منم کسیو ندارم ازش مشورت بگیرم شرایط مشاوره هم ندارم

چی بگم خواهر منم کسیو ندارم ازش مشورت بگیرم شرایط مشاوره هم ندارم

قربونت برم بگرد ببین مشاوره های انلاین پیدا نمیکنی چه رایگان چه توی اسنپ با پول هم میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بنظرم قبول کن گذشته رو فراموش کن دختر

همش احساس گناه دارم با اینکه توبه کردم

همش میگم پسرعمو ببینه میگه دختری رو گرفت که من دستمالیش کردم

همش دلم برای خواستگارم میسوزه

ولی خودم توی زندگیم همش سختی میکشم

بابام معتادع ، اطرافیان طعنه میزنن که تو دیگ کسی نمیگیرتت ، اینم بره میدونم جای خوبی قرار نیست ازدواج کنم دیگ

حالم اصلا خوب نیست همش کارم شده گریه چون میدونم بعد از این باید چهار پنج سال دیگ صبر کنم یا خواستگار ...

یکم به خودت مسلط باش، ی نماز بخونم قامت بلند به خدا بسپار و جواب مثبت بده.هم پسره به دلته و میخوایش ی اشتباهی شده خودتو نسوزون.