2777
2789
عنوان

خیانت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 62 پست
اره اگ میتونه بزار بکشه

اینطوری بود ک سوهرم سینه قبرستون بود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

گوه هم بخوره شوهرش حق کشتنشو ندارهطلاقش بده نه اینکه مرتکب قتل بشه الان یه خانوم اینجا تاپیک بزنه شو ...

کاش قانون بود ک کسیو ک خیانت میکنه حکم اعدام داشت.. اینجوری خیلی از زندگیا ازهم نمی پاشید و زندگی بهتری بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطوری بود ک سوهرم سینه قبرستون بود

اگه شوهر من یروزی بیاد که خیانت کنه.. خدا شاهده مر.گ موش میریزم تو غذاش بزا بمیره دوس دارع خیانت کنه بره اون دنیا خیانتشو بکنه

کاش قانون بود ک کسیو ک خیانت میکنه حکم اعدام داشت.. اینجوری خیلی از زندگیا ازهم نمی پاشید و زندگی به ...

شما تعریفت از عشق و خیانت چیه؟

ازدواج تعهدیه ک دو نفر بابت عشقشون میدن این عشق اگه زمانی تموم بشه تعهدشونم با طلاق تموم میشه

مرد مالک زن نیست زن هم مالک مرد نیست

اما بیشعوریه یه نفر طلاق نده خیانت هم بکنه کسی ک میخواد خیانت کنه اول باید طلاق بگیره ولی در هر صورت هیچکدوم از این دلایل قتل و توجیه نمیکنه و حکم اعدامی ک میگید برای خیانت خیلی زیاده رویه

...

شما تعریفت از عشق و خیانت چیه؟ازدواج تعهدیه ک دو نفر بابت عشقشون میدن این عشق اگه زمانی تموم بشه تعه ...

حرف شما درستع .. طرف عشق ندارع بره طلاق بگیره بعد هرکاری خاست بکنه.. ولی وقتی متاهله و خیانت کنه اصلا هم زیاده روی نیس اعدامش

شما تعریفت از عشق و خیانت چیه؟ازدواج تعهدیه ک دو نفر بابت عشقشون میدن این عشق اگه زمانی تموم بشه تعه ...

ب نظر من زیاده روی نیست و اگه من قاضی بودم میگفتم هم زن هم مردی ک خیانت میکنه باید اونقد زجر وو شکنجه بشه ک خودش خودشو بکشه...خیانت طرف مقابل داغون میکنه طوری ک حاضره ثانیه ای صدبار بمیره ولی خیانت نمیدید

بر محمد و آل محمد صلوات

ب نظر من زیاده روی نیست و اگه من قاضی بودم میگفتم هم زن هم مردی ک خیانت میکنه باید اونقد زجر وو شکنج ...

خیانت داغون میکنه ولی دیگه طرف باید قبول کنه که حتما عشقی نبوده چرا باید انقدر ضعیف باشه ک بخواد عشقو گدایی کنه یا به خاطر انتقام جون طرف و بگیره چون عاشقش نبود

قطعا باید مجازات بشه اما مجازاتش مرگ نیست

...

و برای مرد چطور؟صیغه هم مجازه نه؟بعضی چیزا قانونه ولی قانونش غلطه باید تغییرش داد یا حداقل تاییدش نک ...

مرد متاهل هم ثابت بشه اعدامه فرقش چیه.مجرد شلاق.بحثو سمت صیغه نبر که شرایط خودشو داره.شما با مردی ازدواج کن کن که به هیچی اعتقاد نداره و صیغه نکرده هرز بپره

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید