2777
2789
عنوان

خیانت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست
صیغه همون خیانته فرقی نداره

دیشب احادیثی از صیغه شنیدم که ...

البته اونا رو نمیگم چون اعتقادی ندارید.ولی شنیدم شهید مطهری یا بهشتی (متاسفانه یادم رفت)تنها کسی بودن که گفتند صیغه فقط در شرایط اضطرار مجاز هست.و هیچ یک از مراجع یا روایات همچین چیزی گفته نشده و همه آقا رو آزاد گذاشتن.

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب احادیثی از صیغه شنیدم که ...البته اونا رو نمیگم چون اعتقادی ندارید.ولی شنیدم شهید مطهری یا بهشت ...

در هر صورت چه مراجع یا روایات آقا رو ازاد گذاشته باشن چه نذاشته باشن صیغه هیچ فرقی با زنا نداره مثل اینه ک یه زن شوهر دار بره با یه مرد دیگه

...

در هر صورت چه مراجع یا روایات آقا رو ازاد گذاشته باشن چه نذاشته باشن صیغه هیچ فرقی با زنا نداره مثل ...

اینطور نیس.حتی قبل از ازدواج هم دوران آشنایی صیغه موقت خونده میشه معمولا.

رهبر شهید گفته بود مرد دو همسره حق نداره اینجا حضور داشته باشه.

یجوری برخورد میکنید انگار صیغه واجبه.کسی که بخواد خیانت کنه اهمیت به این چیزا نمیده.شما هم صلاحیت حکم صادر کردن ندارید

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

خیانت داغون میکنه ولی دیگه طرف باید قبول کنه که حتما عشقی نبوده چرا باید انقدر ضعیف باشه ک بخواد عشق ...

ب نظرتون تو اون لحظه کی میتونه فکر کنه ک عشق بوده یا نبوده بعدم فکرهم کنه کی میتونه بپذیره هر کسی ب قول شما ک عشق نداره طلاق بگیره بعد رابطه جنسی از روی عشق نیست از روی کثیفی هست از روی ذات کثیف وو حروم و نداشتن انسانیت وگرنه هر انسانی اگه دلش با همسرش نباشه میتونه راحت طلاق بگیره بعد بره پی کثیف کاری خودش ن اینکه تو اون زندگی بمونه و دیگران رو هم عذاب بده ب نظر من تنها چیزی ک حکمش مرگه خیانته

بر محمد و آل محمد صلوات

صیغه همون خیانته فرقی نداره

سلام بهمگی...خاااانوم شما یچی شنیدی داری خواسته شرع وزیرسوال میبری!! صیغه این لفظی که همممه آت وآشغالا واس موجه کردن کثافت کاریشون میگن نیس !!! من یکی ازاقوامم قاضی ان وبشدت معتقد!! ببین اصلا شرایط صیغه رو خیلیا رعایت نمیکنن و فقط واس پیش بردن مسائل خودشون باری بهرجهت انجام میدن!! عرف وقانون الانم مجبوره بخاطر خیلی مسائل بین بدوبدتر بده رو انتخاب کنه !! البته که خودم بشدت مخالفم ...چون میدونم الان دیگه بعضأ واس پیش بردن اهداف خودشون بعنوان یه سرپوش ازش استفاده میکنن!!

[QUOTE=417589038]اینطور نیس.حتی قبل از ازدواج هم دوران آشنایی صیغه موقت خونده میشه معمولا. رهبر شهید گفته بود مرد دو ...[/

حرف درستی میزنید خانوم...صیغه فقط اونچیزی که اون خانوم میگن نیس که !!! متأسفانه اطلاعات کم باعث شده بعضیا بخودشون اجازه بدن بدووون هییییچ اطلاعات و تحقیقی حتی قرآن و بعضی آیه هاشو نفی میکنن نعوذبالله..ولی متوجه نیسن بعضیا که باس برن بااون اطلاعات نداشته اشون یچی بعنوان تفسیرروون قرآن رو بخونن تا متوجه بشن... درمورد صیغه هم حتی صیغه محرمیت قبل ازدواج داریم که فک میکنم خیلییییی هم بجا ودرسته !! بعضیا فقط رو حب وبغض یا اطلاعات نداشته یاناقص دارن گارد بیخودی میگیرن...

اینطور نیس.حتی قبل از ازدواج هم دوران آشنایی صیغه موقت خونده میشه معمولا.رهبر شهید گفته بود مرد دو ه ...

دو تا همسر هم حق نداره داشته باشه فقط یک همسر

شما صلاحیتش رو دارید؟بحث و به یه جای دیگه نکشون من منظورم صیغه برای مرد متاهله،نگفتم قبل از ازدواج!

در ضمن صلاحیت حکم صادر کردن رو کسی داره که منطقی حرف میزنه.حکمی که غلطه به مرور زمان اصلاح میشه.مردم گوسفند نیستن هرکی هر حکمی صادر کرد بگن چشم ما پیروی میکنیم

...

سلام بهمگی...خاااانوم شما یچی شنیدی داری خواسته شرع وزیرسوال میبری!! صیغه این لفظی که همممه آت وآشغا ...

منظور من واضح بود،نگفتم صیغه قبل از ازدواج!

مردی که متاهله و صیغه میکنه فرقی با مردی که مرتکب خیانت و زنا میشه نداره

واقعیتش اینه حالا بقیه میتونن به اسم دین روی این خیانت و کثافت کاری سرپوش بزاری

...

سلام بهمگی...خاااانوم شما یچی شنیدی داری خواسته شرع وزیرسوال میبری!! صیغه این لفظی که همممه آت وآشغا ...

دقیقا مثل اینا که صیغه ساعتی میشن طبق شرع زن باید عده نگه داره در واقع اصن چیزی به اسم صیغه ساعتی وجود نداره.

به نظرمن صیغه فقط برای آشنایی قبل ازدواج قبوله و دیگه هیچ

تو گردن گرفتی منه خسته رو....