2777
2789
عنوان

خیانت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 60 پست

خیانت دیده کنترلشو ازدست داده خب

ولی اره بنظر منم استباهه نباید میکشتش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون قاتله

حق خیانت کار همینه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عجب خدا زنه را ک خیانت کرده ریده تو ی زندگی غرور مردش را له کردن لعنت نکنه مرده را لعنت کنه....

و مردی ک خیانت میکنه و غرور زنشوخورد میکنه چی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

از نظر من و شما اجازه نداره

از نظر انسانی ک یکم منطق داشته باشه اجازه نداره

من نمیگم خیانت خوبه اما خیانت نتیجه تموم شدن یه عشقه نه دلیل تموم شدنه زندگی

قتل یه ادمی که خیانت کرده خیلی غیر اخلاقی تر از خوده خیانته

...

چرا کشته

چون خیانت کرده

اون مرد وقتی خیانت زنش رو میبینه دیگه میتونه ادم سابق بشه و به زندگی عادی برگرده؟ نه

پس زن یا مردی هم که خیانت میکنه سزاش مرگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوب کرده زنیکه معلوم نیس زندگی چند نفرو خراب کرده

مردیروهم ک خیانت میکنه باید زن بکشه؟

وقتی شوهر داره گوه میخوره خیانت میکنه

گوه هم بخوره شوهرش حق کشتنشو نداره

طلاقش بده نه اینکه مرتکب قتل بشه الان یه خانوم اینجا تاپیک بزنه شوهرش بهش خیانت کرده میگی برو بکشش؟اگه اینو میگی ک من دیگه حرفی ندارم

...

گفت با یکیسر خاکش نمیرهاما یادش میاد

آخی خدا رحمتش کنه ولش کنه زیاد فکر نکنه بهش اون دیگه رفته انرژی منفی نده تو سرش بگو ولش کن مامان خدا جاشو بهشت کنه

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.