2777
2789
عنوان

فامیل فضوول

54 بازدید | 8 پست

دانشگاه آزاد و پیامنور قبول شدم نرفتم

برا کنکور تجربی دارم میخونم فامیل ولی من نیس فاز نصیحت میگیرن فلان رشته رو برو چیکار میکنی آخه به تو و شما راهکاری داشتین برا بستن دهن فامیل؟

پشت کنکور روحیه فولادی میخوادد

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همشون همینن

فقط اصلا در مورد ابن موضوع ها حرف نزن و نظر نپرس

سوالی هم میپرسن فقط خلاصه جواب بده

مثلا میگن برو فلان رشته بگو خودم دارم در مورد رشته ها تحقیق میکنم هنوز تصمیمی ندارم

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اره نمیرومولی من نیستن از پدر مادرم میپرسن

بهشون بگو پولش از جیب پدر مادر من میره عمر و وقتش از زندگی من دلم میخواد صد بار دیگه هم میمونم شما ها چرا انقد اذیت میشین؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

چ میشه کرد

به هیچ عنوان درگیر حرف فامیل نشو این یه سال ازشون دوری کن

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤