2777
2789
عنوان

عقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 37 پست

🌸 عقیقه جهت هر گونه بیماری و سلامتی

برای سرطان و بیماری های صعب العلاج، بیماریهای کلیه، میگرن، جنون، رشد ضعیف فرزند، قدرت تکلم نداشتن، کم بینایی، فلج دست و پا، ریزش مو و پیسی، پانیک، آسم، آلرژی ، وسواس و... میتوانید یک عدد عقیقه در راه خداوند انجام دهید و یادتان باشد شفا و سلامتی دست خداوند مهربان است و توجه داشته باشید که به این شکل نیست که یک گوسفند عقیقه کنید و از فردا صحیح و سلامت باشید و بیماری برطرف شود. شفا و سلامتی با عنایت پروردگار میباشد و درکنارش درمان های پزشکی را دنبال کنید. پیامبر خاتم ص و ائمه ع، جهت سلامتی و شفا در احادیث مکرر عقیقه را پیشنهاد داده اند.

(خود بنده شاهد عینی این مسئله هستم که بیماری که با چندین سال درمان های دارویی مختلف خوب نشده ۴ماه بعد از عقیقه به طرز معجزه آسایی با چند تا دونه قرص ساده درمان شده)

🌸موارد ماورایی و متافیزیکی

کسانی که در طول زندگانی احضارات اجنه انجام داده اند یا احضار ارواح، یا از اجنه به جهت ارتباط و احضار درخواست داده اند یا احضار همزاد انجام داده اند و یا همزاد خود را بسته اند،یک عقیقه نیاز دارند( درصورتی که دعانویس نباشند).

🌸کسانی که دعانویس هستند یا بوده اند،

سه عدد عقیقه برای خودشان و یک عدد عقیقه برای منزل(درصورتی که احضار جن انجام نداده باشند) و قبل از عقیقه باید حتما توبه کرده و ابزار و کتابهای دعا را در آب جاری انداخته، و حتی فرشی که روی ان قلم زده اند دور بیندازند و وسایلی از جمله قلم و دفترهای یادداشت در آب روان انداخته شود. اگر کتاب دعا را نگهدارند عقیقه کارگشا نیست و انجام نشود بهتر است. انصرافنامه حتما قبلش چند مرتبه خوانده شود و اصلا یک عقیقه ثبت نکند، چون خوب نمیشود.

🌸کسانی که در عرفان حلقه بوده اند و تا ترم پنجم یا مستری عرفان حلقه رفته اند ، در صورتی که پیش دعانویس نرفته و دعا نگرفته و یا خودشان قلم نزده اند، سه عدد عقیقه نیاز دارند ( اگر دعا گرفتند یا خودشان نوشته اند،یک عقیقه اضافه میشود).

🌸کسانی که خواب جنسی میبینند یا خوابهای ترسناک، یا در بیداری سایه میبینند، یک عقیقه نیاز دارند. یا علائم جن عاشق را دارند، یا علائم اجنه وراثتی یا هر نوع اجنه یا بدهی ماورایی یا چله زائو یا قبرستان یا نحسی، یک عقیقه نیاز دارند( درصورتی که طلسم و جادوی زیادی نگرفته باشید).

بعد از پاکسازی کسانیکه خواب های جنسی میبینند ممکن است تا دو ماه ادامه دار باشد. چون در ناخوداگاه فرد اثرات منفی خود را از قبل گذاشته و زمان میبرد فرد کالبد ذهنی خود را بازسازی کند. پس اگر بعد از پاکسازی خواب بد دیدید یا خواب های جنسی صبور باشید و با تحرک و افکار مثبت، ذهنیت و افکار خود را تغییر دهید .اگر هاله فرد مورد داشته باشد باز هم ممکن است فرد دچار مشکل خواب های ترسناک یا جنسی شود که راهکار به شما داده میشود.

کسانی که بچه دار نمیشوند و پزشک معالج رفته اند و نتیجه ای حاصل نشده، میتوانند در راه خداوند بزرگ مرتبه هر دو نفر( زن و شوهر) جداگانه برای خود عقیقه انجام دهند. لازم به ذکر است که این عقیقه جهت طلب فرزند و شفا از خداوند بزرگ مرتبه است و اصلا مشخص نمیشود که با انجام عقیقه شما صاحب فرزندی میشید یا نه. عقیقه گره گشا میباشد ولی گره به دست خدا باز خواهد شد و همه چیز به اراده خداوند بزرگ است. توکل بر خداوند شفا دهنده کنید.

🌸کسانی که احساس میکنند دچار بستگی و نحسی در امور زندگی شده اند میتوانند یک عقیقه به جهت رفع بستگی و نحسی انجام دهند( درصورتی که بیش از ده عدد طلسم نگرفته باشند یا دعانویس یا فالگیر نباشند).

🌸جهت افزایش رزق و روزی یا پیدا کردن شغل، یا ورشکستگی که اتفاق افتاده، مجموعه ما هیچگونه ضمانتی نمیدهد، و شما میتوانید در راه خداوند بزرگ مرتبه و به نیت قلبی خود یک عقیقه انجام دهید. رزق و برکت دست خداوند میباشد. شاید با انجام این عقیقه بستگی و اقبال شما باز شود. هر چند "کارما" و اخلاقیات شما دخالت مستقیم در برکت و درآمد مالی شما دارد(سوای از مسائل ماورایی و وراثتی و... که سبب کاهش رزق میشوند). توکل کنید و باشد که خداوند بحق عظمتش برکت و رزق شما را افزایش دهد.

این عقیقه فقط بحث معنوی و توکل و درخواست از پروردگار جهت کسب روزی بیشتر را دارد.

کسانیکه بیشتر از یک گوسفند عقیقه شامل حالشان است، عقیقه یا با هم یا به فاصله ۴۰ روز باید انجام شود تا شخص کامل پاکسازی شود و ادره ناقص نباشد( یعنی پاکسازی کامل انجام شود تا امکان حصار باشد) اگر سنگ یا انگشتر از رفتگان داخل خانه هست یا دعا و هر چیز دیگری آن را در اب روان بندازید. لباس اموات را در خانه نگه ندارید. اگر دعا و طلسم در خانه وجود دارد همگی قبل از عقیقه خارج شود.

اگر کتاب دعا در خانه هست یا قلم دعا نویسی یا هر دست نوشته باید خارج شود ( در اب روان بندازید ).
اگر دچاره کابوس یا مشکل خواب هستید حتما پتو و بالشت تعویض شود.

کاربری غیر فعال

سلام پسرتون اگه خیلی کوچیکه نیازی نیست اعمال بعدشو انجام بدید. این اعمال برای کساییه که به اصطلاح مش ...

پنج ماهشه

این ماه متاسفانه چون درگیر بنایی اجباری شدیم نمیتونم عقیقه کنم ....... و خیلی ناراحتم

شدیدا به دلم افتاده که اینکارو باید انجام بدم . چون داره دیر میشه اتفاق بدی نیفته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنج ماهشهاین ماه متاسفانه چون درگیر بنایی اجباری شدیم نمیتونم عقیقه کنم ....... و خیلی ناراحتم شدیدا ...

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه😍 نه نیازی نیست اعمال بعد از عقیقه رو انجام بدید. تو این سن فقط عقیقه بزنید کافیه براش.

نه نگران نباشید اتفاق بدی نمیوفته انشالله ولی هر چقدر زودتر باشه بهتره چون علاوه بر جنبه حصار ماورایی عقیقه کلا دفع شروبلاست. برای خودتون و همسرتون ولی اگه عقیقه زدید اعمال بعدشو انجام بدید.

پسرتون خیلی خوشبخته که مادری مثل شما داره انشالله که همیشه سایه تون بالاسرش باشه.

کاربری غیر فعال

و اینکه میشه بگید گوسفند باید چندکیلو باشه که من هزینشو برآورد کنم

حداقل باید ۴۰کیلو و بالغ باشه. باتوجه به این که قراره بین فقرا پخش بشه هرچقدر گوشتی تر باشه بافضیلت تره. من از شهرهای دیگه پرس و جو کردم به نظرم مشهد و تهران ارزون تر بود. وزن ۴۰کیلو از ۱۵ تومن شروع میشد. ولی باز جای تحقیق داره که گوسفندا سالم باشن.

کاربری غیر فعال

نه..... کیلویی ۸۰۰ هم که باشه ۴۰ کیلو میشه سی و دو تومن

بله با این قیمت هم هست. ولی اینایی که من پرس و جو کردم و برای گوشت نذری و عقیقه هم بودن کیلویی ۳۵۰ـ۴۰۰ میدادن تا ۶۰۰-۷۰۰. ولی خب اعتبارشون باید تحقیق بشه که یه موقع گوسفند معیوب و بیمار و... نباشه. به قول معروف هیچ ارزونی بی دلیل نیست

کاربری غیر فعال