2777
2789
عنوان

عقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 37 پست
سلام عزیزمیه سوال راجع به مدیتیشن دارممن کلا زندگی شلوغ و پر استرسی دارم و به توصیه یسری دوستان و بع ...

من قبلا حضوری از یه استاد دیگه ای مراقبه هفت چاکرا یاد گرفته بودم انجام میدادم و نتیجه ش این بود که استرس و تپش قلب و بیماری های ناشی از روان تنیم از بین رفت. ایشون از این آدمای مومن و بسیار نورانی بودن. ولی جدیدا یکی دوساله مراقبه های استاد کاوه رو انجام میدم. از اساتید مدیوم هم هستن. تو کانال یوتیوبشون کلی فیلم گذاشتن درمورد انواع اقسام مدیتیشن و مراقبه. ختم و ذکر هم میدن در کنار مدیتیشن. اگه همچنان راغبید مدیتیشن رو ادامه بدید به شدت توصیه میکنم مراقبه های ایشون رو.

@Kaveh110_ostad

@ostadkaveh110

اولی کانال آموزشه درمورد مراقبه و این چیزا. دومی هم باز درمورد مراقبه فیلم گذاشتن ولی موضوعات دیگه هم هست. هم درمورد مراقبه های جداگانه برای هر چاکرا فیلم گذاشتن هم مراقبه های متفرقه.

و اینکه سعی کنید همیشه قبل از خواب و قبل از مراقبه اول دعای تحصین بخونید بعد ۳تا آیه الکرسی. دیگه چیزی نمیتونه نزدیکتون بشه. حرز بازوبند یا گردنی داشته باشید هم خیلی عالیه. مخصوصا حرز امام علی و حجاب جامع. خود نماز هم به تنهایی حصار به شدت قوی برای انسان میزنه که مانع ترسه و آسیب دیدن از جانب ماوراست. من یه زمانی که اهل نماز نبودم از ترس خواب نداشتم تا اینکه تو خواب بهم گفتن میخوای اذیت نشی نماز بخون و همینطور هم شد.

کاربری غیر فعال

دعای تحصین:

اللهم تَحَصَنتُ نَفسی و روحی و مالی و اولادی، بِذی المُلکِ و المَلَکوت و اعتَصَمتُ بِذِی العِزَةِ و العَظَمَةِ و الکِبریاءِ والجَبَروت و توکلتُ عَلَی الحَیِ الَّذی لایَنامُ، دخلتُ فی حِرزاللّٰه و فی حفظ اللّٰه و فی اَمان اللّٰه مِن شَرِّ البَریَّةِ اَجمعین بحق کهیعص و حمعسق و بحق ق و بحق ن.

در ادامه آیه الکرسی

کاربری غیر فعال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انصرافنامهبه مدت سه روز ،روزی یکبار انصراف نامه خوانده شود.در هر ساعتی از شبانه روز باشه فرقی نداره. ...

بعد از تموم شدن انصرافنامه تخم مرغارو بندازید داخل پلاستیک، تا بزنید، ببرید بندازید بیرون از خونه بشکنه و بندازید سطل زباله یا بعد اینکه شکست بذارید یه کنجی گربه ها بخورن. بغیر از شما کسی بدون مانع به این تخم مرغا دست نزنه. مستقیم بذارید تو پلاستیک.

تخم مرغ نطفه هستش انرژی حیات داخلشه و اگه چیزی بهتون وصل باشه خودشو میکشه داخل تخم مرغ. تخم مرغ که بشکنه از بین میره.

کاربری غیر فعال

توی نت نوشته بز هم میشه عقیقه کرد

من با هزار بدبختی پول یک بز رو دادم عقیقه کردن برا بچه م که بیمار هست بیست ملیون شد دادم دست یک شخص مطمین با اعمال انجام بده

اتفاقا توی ماه صفر هم انجام داد

تو رو خدا چرا محرم و صفر نمیشه من بیست ملیون دادم و نیت پاک و خااااص داشتم برای بیماری بچه م ،چرا اون آقاهه نگفت که الان نمیشه

البته میدونم خدا به جیب و بدبختی و اضطرار آدمیزاد نگاه میکنه با حقوق کم من قبوله

توی نت نوشته بز هم میشه عقیقه کردمن با هزار بدبختی پول یک بز رو دادم عقیقه کردن برا بچه م که بیمار ه ...

عزیزم خدا خیلی مهربونه دلتونو صاف کنید انشالله که قبول شده و خدا حاجت دلتونو میده. بین ما مسلمونا حتی درمورد احکام مهم مثل نماز هم اختلاف عقیقه وجود داره دیگه چه برسه به سایر مباحث. اینکه بز نباشه رو بعضی منابع گفتن ایرادی نداره بعضیا هم بنا به دلایل خودشون گفتن که نباید بز باشه و گوسفند و گاو و شتر بافضیلت تره. شما نیتتون رو خیر کنید و شک رو از دلتون بندازید بیرون خدا خودش هوای بنده هاشو داره خیالتون راحت. من علت دقیق این قوانین رو نمیدونم ولی طبق تجربیات و دانسته های قبلی خودم یه احتمالاتی درمورد چرایی منع یه سری ماه ها میتونم بدم.

ببینید عقیقه یه سنت الهیه که باعث پاکسازی و قطع یه سری اتصالات ماورایی و دفع نحسی و سنگینی از شخص میشه و بعضیا طی این پاکسازی ممکنه برون ریزی داشته باشن برحسب میزان سنگینی شون(بچه ها به ندرت دچار این حالت میشن). به نظرم محرم و صفر صرفا از این جهت گفته شده عقیقه نزنید که ذاتا ماه سنگینی هستن به اصطلاح سعد نیستن و پاکسازی تو این ماه ها ممکنه باعث بشه شخص بیشتر اذیت بشه طی برون ریزی و ایامی نیست که توصیه بشه. من برون ریزی بعد از عقیقه خودم و خانوادم هنوز یادمه روزی که عقیقه زده شد رسما بی دلیل پریشون و متشنج بودیم تا یکی دو روز (ولی کوچیکترا همچین مسئله ای نداشتن شکر خدا). عقیقه تو این ماه ها محدود به موارد اضطراری و واجب بشه بهتره.

بازم تاکید میکنم که خدا خیلی هوای بنده هاشو داره شک به دلتون راه ندید فقط دفعات بعدی خواستید عقیقه بزنید محض احتیاط این مواردو رعایت کنید.

کاربری غیر فعال

سلام عزیزم.

وقت شما بخیر.

شرمنده مزاحم میشم.

من وارد کانال استاد کاوه شدم ولی پستی که مربوط به عقیقه میشه پیدا نکردم.البته زیاد هم کار با یوتیوب بلد نیستم.

میشه اگر امکانش بود؛هر موقع وقت داشتید؛لینک صحبت هاشون در مورد عقیقه اینجا برام بفرستید؟

من آدم بی ادبی نیستم؛ولی 💩تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم میاد درخواست دوستی میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛ نه یه خاک بر سر مثل تو که تو سایت زنونه ول می چرخه.

سلام عزیزم.وقت شما بخیر.شرمنده مزاحم میشم.من وارد کانال استاد کاوه شدم ولی پستی که مربوط به عقیقه می ...

سلام عاقبتتون بخیر خواهش میکنم اختیار دارید. صحبت های استاد کاوه در رابطه با عقیقه علاوه بر یکی دوتا تا فیلمی که عنوانش عقیقه هستش، مابقی پراکنده و تو ویدیوهای مختلف هستش و تو کانال تلگرام و اینستاشون هم هست. به علاوه
اینکه یه سری دستورها و توضیحات رو ادمین تلگرامشون برام ارسال کردن که پیام بدید برای شما هم ارسال میکنن.
تو کانال یوتیوبشون اگه وارد بشید و روی عکس کانال کلیک کنید یه چند تا دسته بندی داره یوتیوب. Home, videos, shorts...

روی videos کلیک کنید تمام ویدیوهای کانال به ترتیب زمانی دونه دونه هست با عنوان. کا نفینگم یاری نمیکنه برای پیدا کردن لینک ویدیوها متاسفانه نت یه مقدار ضعیفه. تونستم وصل بشم حتما براتون میفرستم ولی تو همین قسمت videos یکم برید پایینتر پیداشون میکنید.

کاربری غیر فعال

سلام من میخام بزای پسرم عقیقه انجام بدم اعمالش رو من باید انجام بدم؟؟ خیلی زیادن که خوردن آب قرآن و ...

سلام پسرتون اگه خیلی کوچیکه نیازی نیست اعمال بعدشو انجام بدید. این اعمال برای کساییه که به اصطلاح مشکلات ماورایی شون کهنه شده و یه مشکلات دیگه ای مثل بیماری و مشکلات خواب و یا هر گرفتاری دیگه ای برای شخص ایجاد کرده. و این دستورالعمل ها باعث میشه بعد از عقیقه این مشکلات سریعتر و راحت تر حل بشن. مثلا اگه هاله آسیب دیده سریعتر ترمیم و بسته بشه یا کانال های خواب سریعتر پاکسازی بشن و... .

میتونم بپرسم چند سالشونه؟

کاربری غیر فعال

سلام عاقبتتون بخیر خواهش میکنم اختیار دارید. صحبت های استاد کاوه در رابطه با عقیقه علاوه بر یکی دوتا ...

.باشه عزیزم.خیلی ممنونم😘

به ادمینشون پیام میدم.

باید وقت بذارم کامل تر بگردم.

خواهش میکنم.خیلی هم لطف کردید برام وقت گذاشتید

من آدم بی ادبی نیستم؛ولی 💩تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم میاد درخواست دوستی میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛ نه یه خاک بر سر مثل تو که تو سایت زنونه ول می چرخه.

.باشه عزیزم.خیلی ممنونم😘به ادمینشون پیام میدم.باید وقت بذارم کامل تر بگردم.خواهش میکنم.خیلی هم لطف ...

عزیزید سلامت باشید. یه بخشی از پیام هاشونو پیدا کردم الان میفرستم.

کاربری غیر فعال