2777
2789
عنوان

عقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 63 پست
نه سنگینی مال رقیه شرعی نیست مال تغییر و پاکسازیه که اتفاق میوفته و افراد کم سن و سال یا اونایی که م ...

این اعمال رو انجام بدیم همزاد های دخترانم نابود میشند ایشاالله

این اعمال رو انجام بدیم همزاد های دخترانم نابود میشند ایشاالله

وای نه همزاد نابود شه که ما هم فرداش به فنا رفتیم😅 همه آدما همزاد دارن. همزاد جنیه که با شخص متولد میشه و دقیقا هم شکل و هم اسم اون فرده و سپر بلای ما تو ماوراست و بند اتصالمون بهم وصله. زمانی مشکل ساز میشه که بنا به دلایلی همزاد بهمون نزدیک بشه. مثلا وقتی کسی دعا زیاد میگیره یا همش تو آینه با خودش صحبت میکنه یا شبا قبل از خواب همش گریه میکنه و... همزادش بهش نزدیک میشه و چون فرکانس ما خیلی باهم متفاوته دچار تنش فرکانسی میشیم و مشکل بوجود میاد. کسایی که میرن دعانویس همزادشونو میبنده قطعا دچار مشکل میشن چون یه سپر قوی بنام همزاد رو دیگه ندارن. حالا مبحثش طولانیه اینو بتونم یه تاپیک براش بزنم حتما کامل توضیح میدم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای نه همزاد نابود شه که ما هم فرداش به فنا رفتیم😅 همه آدما همزاد دارن. همزاد جنیه که با شخص متولد ...

😅نمیدونم فقط میدونم که هر دوشون دارند و اذیت میشند سایه های سیاه سنگینی خواب های جن میبینیم حتی تو چهره همسرم به من نزدیک میشدند 🙁

😅نمیدونم فقط میدونم که هر دوشون دارند و اذیت میشند سایه های سیاه سنگینی خواب های جن میبینیم حتی تو ...

دیدن سایه اگه تو بیداری باشه یکی از اصلی ترین دلایلش مس جنه. مس جن یعنی یه جنی به هاله شخص برخورد کنه یا بهش دست بزنه.

خواب هم یه بخشیش بخاطر ترس و افکار خودمونه و لزوما واقعی نیست ولی بخاطر سحر و مشکلات ماورایی هم میتونه باشه.

ht🌸tps://youtube.com/@ostadkaveh110?si=i6EsH5tKNl4CKFd4

به این کانال یوتیوب یه نگاهی بندازید اول یه دور عناوین فیلمارو بخونید بعد اونایی که براتون سوال هستن(مثل همزاد یا مس جن و سنگینی...) رو حتما تماشا کنید خیلی کمکتون میکنه یه سری آگاهی ها و توصیه ها.