2777
2789
عنوان

احساس خفگی در گلو

32131 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها من چند روزه همش حس میکنم چیزی مثل بغض یا گلگله تو گلوم گیر کرده اورژانس رفتم گفتن مال اعصابه در ضمن باردارم هستم به زور غذا میخورم تو رو خدا اگه کسی تجربه داره بگه لطفا.

آزمایش تیروئید دادی؟

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مشکل معده تیرویید تیروییدیت

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
قدیمیا میگفتن یه چیزی تو گلوت گیر کرده با لمس روش میکردن. اگه هم لمس میکردن چیزی احساس نمیکرد میگفتن ...

نه چیزی حس نمیشه اره حرص خوردم و گریه زیادی کردم البته چند روز میش ولی ولم نمیکنه چند روزه

شاید ندول تیرویید داری سرتو بده بالا تو ایینه نگاه کن .اب دهنتو قورت بده ببین چیزی میبینی یا نه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
پانيك اتك هست حس اينكه چيزى راه گلوت را گرفته  تپش قلب چطور ؟

این مشکلو داشتم ولی کوتاه بود نهایت یک ساعت چرا الان چند روزه حس گیر کردن چیزی تو گلوم خوب ننیشه

نه چیزی حس نمیشه اره حرص خوردم و گریه زیادی کردم البته چند روز میش ولی ولم نمیکنه چند روزه

یکم نفس عمیق بکش آب نمک قرقره کن فیلم های کمدی ببین حرص کمتر بخور بزار بچت آروم باشه. نگران نباش چیز مهمی نیست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز