2777
2789
عنوان

احساس خفگی در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 32131 بازدید | 44 پست
ممنونم مهربون

سلام دوست عزیز شما این گرفتگی گلتون خوب شد؟ من از ماه ۷ بارداری مبتلا به پانیک شدم و این حالتش برام مونده همش حس میکنم چیزی تو گلومه . الان ۶ ماهه زایمان کردم ولی هنوز این حسو دارم . شما چیکار کردی ؟ممنون میشم راهنمایی کنی 

درضمن روانپزشکم رفتم همش قرص اعصاب میده دوست ندارم مصرف کنم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوست عزیز شما این گرفتگی گلتون خوب شد؟ من از ماه ۷ بارداری مبتلا به پانیک شدم و این حالتش برام ...

دوست عزیز من با مشورت پزشک قرص کلرودیاز پکساید مصرف میکردم هر وقت این حالت بهم دست میداد بعد روی خودم کار کردم و به ترسم غلبه میکردم هر وقت این حالت بهم دست میداد دم پنجره میرفتم نفس عمیق یه لیوان ااب و خودم رو سرگرم میکردم تا بهتر میشدم باید باهاش کنار بیای و وقتی این حالت بهت دست میده بگی هیچ کس از این قضیه نمرده و خوب میشم انقد رو خودت کار کنی تا اکی شی

دوست عزیز من با مشورت پزشک قرص کلرودیاز پکساید مصرف میکردم هر وقت این حالت بهم دست میداد بعد روی خود ...

سلام دوست عزیز.شما مشکلتون چی بود؟

من چندبار خفگی رو تجربه کردم

یعنی احساس خفگی نبود.خودِ خفگی بود.تا یکی دو دقیقه خفه میشدم و با داد زدن به زور نفسم برمیگشت

الان چندماهه اینجوریم

نمیدونم پانیک هست یا گواتر

یه چیزی عین گلوله راه گلومو بسته

به سختی نفس میکشم و حرف میزنم و غذا میخورم.

شما چطوری خوب شدید؟خفگی هم داشتید دور از جون؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
سلام شما خوب شدین 

بله عزیزم ، مشکلم پانیک بود ‌. به احتما زیاد مال شما هم پانیکِ .

از همینجا شروع کنید و مطالبش رو بخونید ، پست ها و تاپیک های مربوط به پانیک رو بخونید و راه حل هاش رو انجام بدید ، خیلی کمکتون میکنه 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ببخشید کجا منظورتونه

از همین نی نی سایت . تاپیک های مربوط به پانیک خیلی زیاده

سلام دوست عزیز.شما مشکلتون چی بود؟ من چندبار خفگی رو تجربه کردم یعنی احساس خفگی نبود.خودِ خفگی بود ...

یا مشکلت پانیکه یا گوارش شک نکن یکی از این دو تاس یه ازمایش بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز