2777
2789
عنوان

دندونم جلو📸😭

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 79 پست

عزززززیزم

من خیلی لرا رو دوست دارم

دوست خرم آبادی هم دارم

خیلی دوست دارم بیام شهرتونو ببینم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوب نبودم وقتی دراوردم یه مقداری جابه جاشدن ولی راضیم

الاینر شفاف گذاشتین بعدش؟

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

عزززززیزم من خیلی لرا رو دوست دارمدوست خرم آبادی هم دارم خیلی دوست دارم بیام شهرتونو ببینم

خیلییی خوش اومدی

قدمت رو چشم

درخدمتیم😍

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

عزیزدلمی

قربونت چشمات عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزدلمیقربونت چشمات عزیزم

فدات

از هم صحبتی باهاتون خوشحال شدم

ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردید😘

درست میشه صبر کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دندون عقل ها هنوز هست؟

شاید فکت کوچیکه

چون دندونای پایین منم یکمی انگار تحت فشارن و دوتا نیش پایین یکمی جلوتر

ولی این عادیه انگار

یه دکتر دیگه برو چک کن

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

فدات از هم صحبتی باهاتون خوشحال شدم ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردید😘

عزیزدلمی

منم همینطور قشنگم

موفق باشی 🌹

دندون عقل ها هنوز هست؟شاید فکت کوچیکه چون دندونای پایین منم یکمی انگار تحت فشارن و دوتا نیش پایین یک ...

آره

اتفاقا یبار وحشتناک دندون عقل درد داشت

پرسیدم ازش گفت فک جا داره

اخه من بخاطر همینا رفتم وگرنه میزاشتم بمونه

ای بابا🥲💔

آرهاتفاقا یبار وحشتناک دندون عقل درد داشتپرسیدم ازش گفت فک جا دارهاخه من بخاطر همینا رفتم وگرنه میزا ...

وای نه دکتر منم همون موقع گفت ضروری نیست ولی بهتره بکشی و خب چون برای من نهفته بود من هنوز نه وقتش رو دارم نه جراتش و جدیدا پولش😅

آرهاتفاقا یبار وحشتناک دندون عقل درد داشتپرسیدم ازش گفت فک جا دارهاخه من بخاطر همینا رفتم وگرنه میزا ...

ولی خب اینم گفت که اصلا کج شدن دندون نشونه مشکل فک هست حالا یا کجه یا کوچیکه و کلا ریشه در فک داره

ولی خب اینم گفت که اصلا کج شدن دندون نشونه مشکل فک هست حالا یا کجه یا کوچیکه و کلا ریشه در فک داره

راستی برات تا ماه اخر سیمم عوض میکرد؟

من الان چنده ماه فقط اورینگ رو فقط عوض میکنه خودش نه دستیارش😕