خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم شما تجربه ارتودنسی داریدرمورد پایان ارتودنسیالاینر شفاف گذاشتین یا سیمای پشت دندونکدوم بهتر بو ...
سیم پشت دندون
خوبه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
زنگ زدم خیلی خانم باشخصیتی بودن و کامل راهنمایی کردن گفت Opg قبل Opg در حال حاضر و دنتال فتوگرافی قب ...
بله خیلی خانوم محترمی هستن
هر چی داری و بفرست تو بله براشون یا واتساپ
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا
ممنونم ببخشید شکستن تا حالا چون شنیدم احتمال شکستی شون زیاد و اینکه نخ دندون راحت میکشین؟
نه نشکستن باید مراقب باشی دندون نزنی و اینا
نخ دندون برای دندونای جلو نمیشه کشید بقیه عادی
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خب خداروشکر ممنونم عزیزم چیزی بین شون گیر نمیکنه یعنی؟ و اینکه میتونم بدونم چند وقته گذاشتین و گفتن ...
مسواک بزنید نه گیر نمیکنه گیر کنه هم راحت در میاد😁
الان میشه حدود ۵ سال که گذاشتم
دکتر گفت بیشتر بمونه بهتره چون دندون عقلمم برداشتم
یه عکس opg یه جدیدم باید بگیرم تا چند روز آینده تکمیلشون میکنم حتما میفرستم دست شما هم درد نکنه مهرب ...
قربانت عزیزم
امروز تکمیل شون کردن قبل و بعد رو تو بله براشون فرستادم راستی اسم کوچیکم حانیه اس میگم شاید گفتن بهت ...
خیلی خوشبختم
منم سارا هستم
انشالله که مشکلتون حل بشه