2777
2789
عنوان

دندونم جلو📸😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 77 پست

دندونات که خوب بودن نیازی نداشته به ارتودنسی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دندونات که خوب بودن نیازی نداشته به ارتودنسی

یکم فاصله داشتن با این دوتا پایینی که گفتم

هعی روزگار

البته فاصله بالا زنجیره ای رو یه ماه برمیداره ماه بعد برمیگرده😐

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

عجب

من که دیگه خسته شدم

منظورت از زنجیره ای اینه که کشارو تو هم تو هم میندازن افقی دندونارو بهم وصل میکننه؟؟؟؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

من خودم حس میکنم شده بالاخره یه چیز اضافه داخل دهنه

از همسرم پرسیدم گفت نه همونطوریه ولی مامانم میگفت کی میری درشون بیاری لبات بد فرم شده اومده جلو

همون عکستو دیدم متوجه منظورت از زنجیره ای شدم

مال منم آذر ماه این کارو کرد به قدری فشار رو دندونام بود که دیگه مردم

همون عکستو دیدم متوجه منظورت از زنجیره ای شدممال منم آذر ماه این کارو کرد به قدری فشار رو دندونام بو ...

:)

بعد اینکه تصمیم دارید دندوناتونو رو تراش بدین؟

جهت اینکه صاف بشن ؟

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

واسه منو گفت تحت هیچ شرایطی تراش نمیدم

گفت اون قسمتایی که ناهمواری داره رو برو با کامپوزیت درست کن

حالا فعلا دارم رو مخ همسری کار میکنم ببینم میتونم ازش بکنم واسه کامپوزیت

واسه منو گفت تحت هیچ شرایطی تراش نمیدمگفت اون قسمتایی که ناهمواری داره رو برو با کامپوزیت درست کنحال ...

چرا گفت تراش نمیدم

آسیب میزنه؟

اره دیگه گفت حیفه دندون

گفت اولی اون ناهمواریا رو درست کن بعد ریتینر سفارش بدیم

حالا ببینم تا ماه بعد خدا چی میخواد

اره دیگه گفت حیفه دندونگفت اولی اون ناهمواریا رو درست کن بعد ریتینر سفارش بدیمحالا ببینم تا ماه بعد ...

من دوس دارم تراش بدم یکم صاف تر شه

از اون میترسم درد دیگه ای اضافه شه

الان من غصم گرفته ۲۰ تومنم پول ریتینر بدم و ازش استفاده نکنم

همسایه بالاییمون میگفت هیچوقت ازش استفاده نکردم

الان من غصم گرفته ۲۰ تومنم پول ریتینر بدم و ازش استفاده نکنمهمسایه بالاییمون میگفت هیچوقت ازش استفاد ...

به حرف دکترت گوش کن

حالا که انقد صادق و برات وقت گذاشته

پس بهتر میدونه:)

به دکترم بگم باز ؟دیگه این بار میشه بار چهارم 🙂البته دستیارش انجام میدهبراشما اورنیگ و سیمو خودش عو ...

بنفشم خوبه

وقتی دراوردی اخر یکم جابه جاییو دارن خودشون

به حکمتش دل بسپار(خدا)

اره خوب

دیگه چاره ای نیست باید این راه و تا تهش برم

جسارتا میشه بپرسم کدوم شهری ؟