2777
2789

نه همون اورینگ بود یا مثلا با یه سیم پیچ پیچش میداد یا کجش میکرد خیلی کم توی ۴ سال شاید ۱۰ تا سیم فقط شایدم کمتر دقیق یادم نیست

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@niniyar سلام لطفا عکس صفحه ۱ و ۳ رو پاک کنید برام ممنونم

سلام پاک شد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

گفت فک بالا احتمالا از همون شفافاپایین ریتینر ثابتسیم نازک پشت دندون

سلام عزیزم

ارتودنسی تون تموم شد؟

براتون ثابت گذاشت دو فک رو یا شفاف ؟

ممنون میشم جواب بدین

به دنبال معجزه ...

سلام عزیزمارتودنسی تون تموم شد؟ براتون ثابت گذاشت دو فک رو یا شفاف ؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم

ماه پیش باید در میاوردم ولی چون تبخال زدم نتونستم هیچ کاری کنم همونطوری مونده

حالا انشالله ۱۸م باید برم در بیاره برام

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

بهتون نگفت شفاف میزاره یا سیم ثابت

پایین ثابت

بالا شفاف

هر فک ۱۰ تومن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

من هنوز اون یه دندونم درست نشده دکترم زیر بار نمیره میگه بردارمشاز اون ورم استرس اینکه ثابت بهتر یا ...

من با هر کی صحبت کردم گفتن اصلا شفاف و استفاده نکردن

نمیشده اصلا

من با هر کی صحبت کردم گفتن اصلا شفاف و استفاده نکردننمیشده اصلا

منم چنین چیزی شنیدم

از اون ورم میگن سخته نخ دندون کشیدن سیم ثابت و زود میشکنه

اگه شما رفتین امکانش هست از دکترتون بپرسید مثلا میشه دو تا فک رو ثابت یا شفاف بزارم منم درجریان بزارید لطفا

من دکترم یکم بدخلق

ممنونم ❤

به دنبال معجزه ...

منم چنین چیزی شنیدماز اون ورم میگن سخته نخ دندون کشیدن سیم ثابت و زود میشکنهاگه شما رفتین امکانش هست ...

حتما میپرسم عزیزم