2777
2789
عنوان

آیهد۳۱سوره رعد و باردارشدن

206 بازدید | 7 پست

دوستان کسی هس نتیجه گرفته باشه.؟من پارسالذی باربستم خیلی زودترازموعد پری شدم خاک تو سرم دیگ نبستم یعنی یادم نمیشد.بنظرم برا منی ک ماهها پری نمیشدم ی انرژی مثبت بود.

کسی باردارشده بااین روش ؟

کسایی ک میخوان بگن بستن آیه قرآن ب کمر گناهه نیان نظربگن لطفا.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

💠نماز درخواست فرزند💠

✍🏻نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود . محمد بن مسلم می گوید : امام صادق علیه

السلام فرمود : هر کس بخواهد بچه دار شود بعد از نماز جمعه دو رکعت نمازبا رکوع و سجده های طولانی بخواند

و بعد از نماز این دعا را بخواند‌.

🔆اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏

لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً

فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا🔆

✳️این نماز برای خواستن فرزند پسر نیز مفید است

📚جمال الاسبوع ص440

👌👌بسیاربسیارمجرب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیش هفت ماه .بی نتیجه بود.البته بچهاگفتن نیاز نیست ببندی به کمرت .قصد همراه بودنه ایه هست.میزاشتم تو سوتین🙈🙊

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
بار بستم یعنی چی یعنی نوشتی وصل کردی ب لباست؟

یه باربستم.دیگ یادم نمیشد ببندم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من شیش هفت ماه .بی نتیجه بود.البته بچهاگفتن نیاز نیست ببندی به کمرت .قصد همراه بودنه ایه هست.میزاشتم ...

اعتقادم ازقبل داشتی یا نه ؟

من با اعتقاد نوشتم و خیلی اون روزا حالم خوب بود .الان دوباره بفکرم رسید .

اعتقادم ازقبل داشتی یا نه ؟ من با اعتقاد نوشتم و خیلی اون روزا حالم خوب بود .الان دوباره بفکرم رسید ...

اره.ولی خب حکمت خدا نمیدونم چیه

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍