راستش خودم نه ...ولی خواهرم چندتا از دوستاشو بعم معرفی کرده ولی من خوشم نیومده ....من دوس دارم خودم طرفمو انتخاب کنم ...آدم عاشق بشه بهنره تا اینکه با پیشنهاد اینو اون ازدواج کنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ببین بالاخره آدم وقتی طرفشو پیدا کنه و عاشقش بشه همه چی درست میشه مهم طرفشه کاش منم پدرومادرمو داشتم ...
نه هیچکس همچین حرفی رو نمیزنه دخترای بی عقل می گن وگرنه آدمی که مستقله و از پس زندگیش بر می یاد خیلی برای ازدواج مناسبه بهتره از پسر با پدرو مادر بی عرضه هست اصلا فکرشو نکن اگر از کسی خوشت اومد مستقیم بهش بگو مطمئنم قبول می کنه اگر پیدا کنی
اره واقعا میتونم طرفمو خوشبخت کنم ۲۹سالمه همه چی دارم از خودم ولی قبول کن بدون پدرو متدر هر دختری قب ...
خب هر دختری نه اما دختر هست کخ قبول کنه باید بگردی تا پیدا کنی یعنی یه دختر درست اما من ندیدم داخل خاستگاری یا اینجورچیا معیارشون وجود پدرو مادر طرف باشه من عمم شوهرش پدرو مادرش فوت کردن وقتی بچه بوده عمم هم باهاش ازدواج کرد چونکه اونو می خواست نه پدرو مادرش رو