2777
2789
از کجا ؟چجوری؟اینجا مجازیه که روم میشه پیام بدم ولی تو دنیای واقعی خجالت میکشم من اهل دختر بازیو این ...

راستش ادم وقتی ار یکی خوشش بیاد خجالتش می ریزه حتما نباید اهل دختر بازی باشین تا پیداکنینیعنی یه جایی رخ نی ده که میخوای یه جایی که خودتم تصورش رو نمی کنی بعدشم حتما که نباید از مشهد باشه شاید از یه شهر دیگه پیدا کنی

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا ؟چجوری؟اینجا مجازیه که روم میشه پیام بدم ولی تو دنیای واقعی خجالت میکشم من اهل دختر بازیو این ...

محل کارت و کلی جای دیگه از توی پارک و کاباره یا اینجورچیا پیدا نمی شه از محیط درستش والبته شاید دختره یا خانوادش بدش بیاد ببخشید اینو می گم اما به دختر این دوره زمونه نمی شه اعتماد کرد پسبرای اینکه بدونی بکارتش سالمه یا نه بره پیش دکتر تست بده بازم ببخشید من خودمم دخترم اما دیدم یه دختره نداشته پسر رو گول زده

چقدر شما فهمیده ای ...میدونی تو این دوره و زمونه واقعا آدمی که شعور داشته باشه و بفهمه ....خیلی مهمه

مرسی دوستامم همینو می گن که نسبت به سنم بیشتر می دونم

آخه خیلی شما میفهمین ...این خیلی خوبه ببخشین درخواست دادم که کمی مشاوره بدین .بعدش لغو میکنم🙏

نه مشکلی نداره اینجا یه وبسایته که هیچکس کسی رو نمی شناسه بخاطر همینم مشکلی نیست

😔

امیر علی خیلی بی معرفتی خیلی من مجبور بودم اون کارو کنم من از وقتی پیامت دادم نمی دونم اپا یه حسی نسبت بهت پیدا کردم نخواستم مثل بقیه دخترا فقط عاشق بشم و بعدش زجر بکشم بخاطر همین اونتاپیک رو زدم تا راهنماییم کنن خودت هم که دیدی هر چی می گفتن م قبول نداشتم و بعدشم من اصلا نمی خواستم پیامامون رو کسی ببینه هیچکس چونوه یه چیزیایی بود که فقط می خواستم بین خودمون باشه امیر علی من تا به حالا به خاطر هیچ مردس گریه نکردم یعنی تا حالا باهیچکسم نبودم حتی بخاطر بابامم نه امت به محض اینکه تو گفتی دیگه نمی خوای پیام بدی یه بغض بدی سراغم اومد نمی ددم چرا خودم وندم من نه تو رو دیدم نه صدات رو شنیدم اما این حس نمی دونم چیه امیر علی منکه کار خلافی نکردم فقط بخاطر ترسم اینکارو کردم یعنی نمی شه یه فرصت به دوتامون داده بشه؟از اون موقع تاحالا همش گریم گرفته نمی تونم خودمو کنترل کنم این بالا رو سرم اوردی بعد ولم کردی.؟

من نمی دو نم چی راجبم فکر می کنی اما اما اینکارو بامن نکن من به خاطر یه سوتفاهم خیلی نارحت شدم خیل دراین حد که تاپیک زدم که بقیه ارومم کنن تصمیم با خودته اما کار بدی باهام کردی که من شوخ طبع و خندو ن ازاونموق تا حالا یه لبخندم نزدم

یعنی انقدرم برات اهمیت ندارم؟تو به جای اینکه سوال کنی که چرا اینکارو کردم مستقیم رفتی کار خودت رو کردی اگر حتی یه نفرم بهموخیانت کنه دلیاش رو می پرسم نه ایکه ولش کنم من اونموقع هم که دورغ گفتم بخاطر اینبود که گفتم اگر بهت بگم بخاطر اینکه بهت حس دارم اینکارو کردم مسخرم می کنی

می دونی تو ی تما م پیامام غبر مستقیم بهت داشتم می گفتم راجب حسم اونموقع که فکر کردم دختری نمیدوی چقدر ناراحت شدم دلم ی خواست خودمو بکشم تو خیلی بدی امیر خیلی دلمو بد شکوندی

ببخشین جسارته معذرت میخوام ..میتونم بپرسم شما چن سالتونه؟

امیدوارم خوشبخت بشید بابت اون پپیاما هم ببخشید زیاده روی کردم منفقط یه غریبه هستم نباید دخالت می کردم