2777
2789
آخی چه بد تا حالا از کسی خاستگاری کردی؟

راستش خودم نه ...ولی خواهرم چندتا از دوستاشو بعم معرفی کرده ولی من خوشم نیومده ....من دوس دارم خودم طرفمو انتخاب کنم ...آدم عاشق بشه بهنره تا اینکه با پیشنهاد اینو اون ازدواج کنه

غم فوت پدر ومادر ...بزرگترین درده عالمه🖤

جدیدا دخترا زیاد به پول اهمیت می دن سعی کن اگر هم دنبتل کسی می گردی دنبال کسی باش که تا حالاتا نصف ش ...

ببین بالاخره آدم وقتی طرفشو پیدا کنه و عاشقش بشه همه چی درست میشه مهم طرفشه

کاش منم پدرومادرمو داشتم

خیلی نگرانم میترسم هیچ دختری حاضر نشه با شرایط من کنار بیاد ....سخته خیلی 😔مثلا بگن پسره بی پشتوانستو این حرفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش خودم نه ...ولی خواهرم چندتا از دوستاشو بعم معرفی کرده ولی من خوشم نیومده ....من دوس دارم خودم ...

آره خودت انتخاب کنی بهتره چونکه سلیفه توبا خواهرت فرق داره

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست
آره خودت انتخاب کنی بهتره چونکه سلیفه توبا خواهرت فرق داره

شرایطم خوبه بالاخره خونه ..ماشین .مستقلم درامدم خوبه ولی خب کاش پدرو مادرمو داشتم

ببین بالاخره آدم وقتی طرفشو پیدا کنه و عاشقش بشه همه چی درست میشه مهم طرفشه کاش منم پدرومادرمو داشتم ...

نه هیچکس همچین حرفی رو نمیزنه دخترای بی عقل می گن وگرنه آدمی که مستقله و از پس زندگیش بر می یاد خیلی برای ازدواج مناسبه بهتره از پسر با پدرو مادر بی عرضه هست اصلا فکرشو نکن اگر از کسی خوشت اومد مستقیم بهش بگو مطمئنم قبول می کنه اگر پیدا کنی

نه هیچکس همچین حرفی رو نمیزنه دخترای بی عقل می گن وگرنه آدمی که مستقله و از پس زندگیش بر می یاد خیلی ...

کاش همه مثه شما فکر میکردن 😔😔

نه هیچکس همچین حرفی رو نمیزنه دخترای بی عقل می گن وگرنه آدمی که مستقله و از پس زندگیش بر می یاد خیلی ...

اره واقعا میتونم طرفمو خوشبخت کنم ۲۹سالمه همه چی دارم از خودم

ولی قبول کن بدون پدرو متدر هر دختری قبول نمیکنه

دختر می خواد با تو زندگی کنه نه با پدر و مادرت وضعیتت هم که خوبه پس هر کی باشه قبول می کنه البته اگر بخوادنه فقط بخاطر پولت بخاطر خودت

اره واقعا میتونم طرفمو خوشبخت کنم ۲۹سالمه همه چی دارم از خودم ولی قبول کن بدون پدرو متدر هر دختری قب ...

خب هر دختری نه اما دختر هست کخ قبول کنه باید بگردی تا پیدا کنی یعنی یه دختر درست اما من ندیدم داخل خاستگاری یا اینجورچیا معیارشون وجود پدرو مادر طرف باشه من عمم شوهرش پدرو مادرش فوت کردن وقتی بچه بوده عمم هم باهاش ازدواج کرد چونکه اونو می خواست نه پدرو مادرش رو

اره واقعا میتونم طرفمو خوشبخت کنم ۲۹سالمه همه چی دارم از خودم ولی قبول کن بدون پدرو متدر هر دختری قب ...

بعد تو فقط یکیو می خوای قرار نیست همه قبول کنن فقط آدم درستش قبول می کنه که اونم به وقتش نه هر موقع

خب هر دختری نه اما دختر هست کخ قبول کنه باید بگردی تا پیدا کنی یعنی یه دختر درست اما من ندیدم داخل خ ...

از کجا ؟چجوری؟

اینجا مجازیه که روم میشه پیام بدم ولی تو دنیای واقعی خجالت میکشم

من اهل دختر بازیو اینا نیستم

کاش میتونستم یکیو پیدا کنم😔

بعد تو فقط یکیو می خوای قرار نیست همه قبول کنن فقط آدم درستش قبول می کنه که اونم به وقتش نه هر موقع

چقدر شما فهمیده ای ...میدونی تو این دوره و زمونه واقعا آدمی که شعور داشته باشه و بفهمه ....خیلی مهمه