خب چیکار کنم دوسش دلرمدوسال باید بره سربازی تازه خواستگارم واسم بیاد ندیده نشنیده باید رد کنماوهو تا ...
عزیزم ی چی بگم این بگیر نیست. من از تو بزرگترم دوسال صبرکردم خاستگار رد کردم گفتم مامانم داره فشار میاره چکارمیکنی. . اخر گفت خودت نباید رد میکردی. من شرایط ندارم. دوسال دگ هم صبرکن. اگ میخای پیربشی صبرکن. فکرخدت باش چطور اون فکرخودشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نکردهبابام خاستگارای خوبو رد میکنهاین بیاد بنظرت قبولش میکنه ک خونه نداره سنیم نداره
ن دیگ خودت چی فکرمیکنی. ب نظرم رد نکن. این نمیگیرت. غیر خونه چی داره. منم بعددوسال عاشقی جداشدم. با تمام وجود میخاستمش آخر گفت من چکارکنم. بهت حرف میزنن باهات خودت درستش کن. اینقدر سیب زمینی. ول کن خواهر.
مطمعنم پسرا مثل همن پسر بخاد معطل نمیکنه. شاید از تو فرق کنه نمیدونم مال من قرصم خورد الکی. راجب ازدواجم حرف زد. یهو مچشو گرفتم بایکی. خخ. . برا رفیق شدن بلده خوبه.سنش براخاستن میرسه. بچه شد باید بره سربازی خب معلومه. نمیگ هیچی.