2777
2789
خب چیکار کنم دوسش دلرمدوسال باید بره سربازی تازه خواستگارم واسم بیاد ندیده نشنیده باید رد کنماوهو تا ...

عزیزم ی چی بگم این بگیر نیست. من از تو بزرگترم دوسال صبرکردم خاستگار رد کردم گفتم مامانم داره فشار میاره چکارمیکنی. . اخر گفت خودت نباید رد میکردی. من شرایط ندارم. دوسال دگ هم صبرکن. اگ میخای پیربشی صبرکن. فکرخدت باش چطور اون فکرخودشه

عزیزم ی چی بگم این بگیر نیست. من از تو بزرگترم دوسال صبرکردم خاستگار رد کردم گفتم مامانم داره فشار ...

خب چیکار کنم دیگه

سنش کمه نمیتونه، بیاد جلو باید صبر کنیم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نکردهبابام خاستگارای خوبو رد میکنهاین بیاد بنظرت قبولش میکنه ک خونه نداره سنیم نداره

ن دیگ خودت چی فکرمیکنی. ب نظرم رد نکن. این نمیگیرت. غیر خونه چی داره. منم بعددوسال عاشقی جداشدم. با تمام وجود میخاستمش آخر گفت من چکارکنم. بهت حرف میزنن باهات خودت درستش کن. اینقدر سیب زمینی. ول کن خواهر.

خب چیکار کنم دیگهسنش کمه نمیتونه، بیاد جلو باید صبر کنیم

این حرفا رو توگوشت خونده الکی خودتم سنت کمه زودباور. کمه بیانامزد بشین. عاشقی حرفی نیست. مفت خورن اینا.

ن دیگ خودت چی فکرمیکنی. ب نظرم رد نکن. این نمیگیرت. غیر خونه چی داره. منم بعددوسال عاشقی جداشد ...

چرا اینقدر مطمینی ک نمیگرتم

دوسم داره اتفاقا راجب ازدواجم جرف زد راجب خواسنگاری

خودم میگم بیای جلو هم بابام قبول نمیکنه

هییی

چرا اینقدر مطمینی ک نمیگرتمدوسم داره اتفاقا راجب ازدواجم جرف زد راجب خواسنگاریخودم میگم بیای جلو هم ...

مطمعنم پسرا مثل همن پسر بخاد معطل نمیکنه. شاید از تو فرق کنه نمیدونم مال من قرصم خورد الکی. راجب ازدواجم حرف زد. یهو مچشو گرفتم بایکی. خخ. . برا رفیق شدن بلده خوبه.سنش براخاستن میرسه. بچه شد باید بره سربازی خب معلومه. نمیگ هیچی.

چرا اینقدر مطمینی ک نمیگرتمدوسم داره اتفاقا راجب ازدواجم جرف زد راجب خواسنگاریخودم میگم بیای جلو هم ...

منم غرور داشتم خیلی میخاستمش الکی میگفتم بابام تورونمیخاد. اخر تودعوا گفت برو بآو من مگ میخاستمت حالا.

اینو نگ چی بگ. زبونش درد نمیاد. راست میگ ب پدرت بگ. پشیمون میشی. منم مثل خودت خیلی میخامش. چکارکنم. رهاکردم یااینوری یااونوری

اینو نگ چی بگ. زبونش درد نمیاد. راست میگ ب پدرت بگ. پشیمون میشی. منم مثل خودت خیلی میخامش. چک ...

هر چی دلت میگه اما اولش به منطقت گوش کن

من هر چی دلم میگه انجام میدم نه عاقلانه😑