2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 62 پست
عزیزم این ۱۵ ساله ک میگید برا دهه شصت وپنجاه و حتی هفتاد بچه بود ۱۵ ساله ها الان صدتای منو شما بلدن

گلم زندگی زناشویی مسئولیت های سنگینی داره از طرفی خیلی از زنای کشور ما اللخصوص نوجوونا قوانین دست و پا گیر ازدواج تو ایران که شامل خانما میشه رو نمیدونن مثل نبود حق طلاق و قیومیت بر فرزند یا اینکه شوهرشون میتونه ممنوع التحصیلشون کنه

صرفا اگاهی جنسی کافی نیست دلبندم

توی همین سایت میگن باید در طول دبیرستان و راهنمایی، آموزش داده باشه راه های ارتباط جنسی و کلا این دس ...

تمام ازدواج تو س.ک.س خلاصه میشه یعنی؟

فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی تو ی تاپیکی میگفت من روانشناسم اگر دخترم ۱۲ سالگی بخواد شوهر کنه میزارم 🙄

اینا عقلشون کمه

ببین اینجا همه با پارتنر هم مخالف هستن میگن این بده اونم بده در صورت که اگه از همون بچگی بچه رو گارد نبدن هعی نگن پسر بده فلان بعدا انقد زود با دوست دارم پسره خر نمیشه فک نمیکنه با دوستی پسر کاره شاخی نیست روابط سالم میشه

و میتونه عشق درست هم تجربه کنه بعداً هم اگه شد ازدواج کنن

ولی انقد ذهن بعضی ها گارد گرفتن و فک میکنن وای یا ابلفض چی میشه انگار

پسرا هم از مادر هاشون رفتار میبینن فک میکنم دختری که باهاشون دوسته پس خرابه و ولش میکنن

اینجا میگن چون دوست پسر داشنه شوهر کنه در صورت که باید بفهمیم که اقا شوهر داری یعنی تا آخر عمر متعهد بودن یعنی بچه داری یعنی همه وقت شوهر خونه داری

بحثش طولانی هست

توی همین سایت میگن باید در طول دبیرستان و راهنمایی، آموزش داده باشه راه های ارتباط جنسی و کلا این دس ...

راستش من ندیدم کسی بگه راه های ارتباط جنسی رو آموزش بدید، راه نه اطلاعاتی که فرد باید داشته باشه ما کل آموزش جنسیمون تو مدرسه کلاس چهارم فقط گفتن پریود چیه ، من یک سری چیزارو از دوستام فهمیدم و روح و روانم اون سن نابود شد . اطلاعات جنسی منظور چیزاییه که فرد به هرحال میفهمه ولی با آموزش و به شکل درستش خیلی تفاوت ایجاد میکنه این فرق داره با راه های ارتباط جنسی اینی که من به شخصه منظورمه اطلاعات و آگاه سازیه که اتفاقا بچه هارو آگاه میکنه اینجور ارتباط ها تو سن پایین و بدون چهارچوب درست نیست نه که تشویق کنه

جیگر اصل موضوع اینه دختر ۱۵ ساله میتونه تفریح داشته باشه عشق تجربه کنه ولی تمام وقت نه ازدواج یعنی د ...

روشنفکری کلمه درستیه و معنای درستی هم داره. ولی وقتی معناش میشه عادی سازی رابطه نامشروع و بعدشم قتل جنین و همه اینها، معنیش مطلوب نیست و همون روغنفکری براش قشنگ تره. اگر کسی موافق این موارد هست، باید به انسانیت خودش شک کنه نه به روشن یا خاموش بودن فکرش.

این یک.

دو اینکه من طرفدار ازدواج در سن پایین نیستم؛ به هیچ وجه. حداقلش تا ۲۳-۲۲ دختر باید پخته بشه. ولی اصل حرف استارتر غلط بود. اینکه کتاب گفته دختر ۱۵ ساله باید بچه بیاره. من با این برداشت اشتباه مخالفم.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اولا دختر و پسر نوجوونی که تو سایت همسریابی هست مشکل از خودشه و یکی باید جمعش کنه. نه تحت تاثیر کتب ...

چون ازدواج زمین تا آسمون با فرق داره با روابط دوست پسر دوست دختری

و اینکه نه به عنوان یه روشن فکر رابطه جنسی زیر ۱۸ اشتباهه کلا

گلم زندگی زناشویی مسئولیت های سنگینی داره از طرفی خیلی از زنای کشور ما اللخصوص نوجوونا قوانین دست و ...

منم صرفا از جنبه جنسیش نگفتم کلی سیاست دارن

اتفاقا خیلی خوب به حق و حقوقشون واقفن

خودمون اگر میگفتن با مادرشوهر تو ی ساختمون باشه میگفتیم اوکیه

الان میگن خونه جدا حق طلاق و....

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اولا دختر و پسر نوجوونی که تو سایت همسریابی هست مشکل از خودشه و یکی باید جمعش کنه. نه تحت تاثیر کتب ...

😂😂😂😂😂

مشکل این جاست که همیشه موضوع ها رو با هم قاطی میکنید و بعد از مقایسه اونها نتیجه غلط میگیرید. اولا داشتن رابطه عادی به خودی خود عیب نیست، انسان ها احساسات دارن و شکل گیری علاقه در نوجوانی طبیعیه. ولی چیزی که اهمیت داره آگاهی از اون رابطه، سلامتش، احترام و بقیه ایناست. نه اینکه صرفا انگشت خطا بگیریم به سمت هرکسی که توی رابطه عاطفیه. به هر حال نمیشه ندیده و نشناخته هم ازدواج کرد که.

بعدم اینکه این موضوع هیچ ارتباطی با درست بودن ازدواج در سن پایین نداره. ازدواج یه تعهد بزرگ و بلند مدته که فقط صرفا علاقه در اون نیاز نیست. آدمی که میخواد ازدواج کنه باید به بلوغ فکری رسیده باشه و از خودش استقلال داشته باشه. یه نوجوان هنوز در مرحله شناخت خودش و اهداف و مسیر و عقایدشه.

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

اهداف یعنی کوبوندن فرهنگ و دین عزیزمببینید تو کتاب درسی گفته همین الان زایمان کنید؟ یا گفته بعد ازدو ...

گلم نظرتون برای من محترمه اما عقاید ما متفاوته و باهاتون مخالفم

به نظر من هدف اموزش تحصیلی باید به جای صحبت از فرزند اوری بدون هیچ پیش زمینه ای تمرکزش رو روی موضوعات مفید تر مثل منع ازدواج بچه های نابالغ بذاره و اموزش استقلال بذاره اینطوری از خیل عظیمی از ازدواج های شکست خورده و زنای اسیب دیده توسط خشونت خانگی جلوگیری میکنه

مشکل طلاق چیه؟حرامه؟دوست پسری که ازش حامله بشی چی پس؟ آها لابد اون جنینه مهم نیست میکشیمش فدای سر عش ...

قتل؟

جنینی که خارج از بدن توانایی زندگی کردن نداره انسان نیست که اسمشو بذاری قتل

مشکل طلاق چیه؟حرامه؟دوست پسری که ازش حامله بشی چی پس؟ آها لابد اون جنینه مهم نیست میکشیمش فدای سر عش ...

من گفتم طلاق مشکل داره؟ شما چرا انقد نسبت به دوست .. پسر گارد داری؟؟؟؟ کی حرف از سقط جنین زد؟ فقط دنبال این هستین که برچسب بچسبونین به دیگران.

بعدم بنظرم قتل رو کس دیگه ای داره عادی سازی میکنه.

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

چون ازدواج زمین تا آسمون با فرق داره با روابط دوست پسر دوست دختریو اینکه نه به عنوان یه روشن فکر راب ...

بعید می دونم.

از نظر تعهد نگاه کنید: دختره میاد میگه چرا دوست پسرم ولم کرد رفت، پس توقع تعهد در رابطه دوستی هم وجود داره.

از نظر رابطه نگاه کنید: رابطه در دوستی هم هست مثل ازدواج.

از نظر خرج و مخارج: دوست پسرم کادو نخرید فلان نخرید پس این خرج و مخارج هم هست و فقط نون و آبشون با باباست.

فقط زیر یک سقف نیستند و اخلاق های همدیگه رو نمیشناسند که اونم به لطف کلمه کثیفِ ازدواج سفید، داره ممکن میشه.

فرقش چیه؟ ترسو بودن پسر. جربزه نداشتن پسری که دم از عشق میزنه. تنوع طلبی یک نر. و سادگی دختر.

نتیجه؟ موندن دختر تو خماری عشق و پسری که عین خیالشم نیست.

تازه اگر پای بچه ای باز نشه.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اینا عقلشون کمه ببین اینجا همه با پارتنر هم مخالف هستن میگن این بده اونم بده در صورت که اگه از همون ...

اینا که تا بحث کودک همسری میشه سریع میرن سراغ دوست پسر ته ته ته کوته فکری ان، خیلی با اینا بحث کردم اصلا عمیق ماجرا رو درک نمیکنند الان دیگه آدم حسابشون نمیکنم ...

قتل؟جنینی که خارج از بدن توانایی زندگی کردن نداره انسان نیست که اسمشو بذاری قتل

یک استدلالی آوردی پشمای علم زیست ریخت.

شما روح بهش دادی که می خوای روحشو بگیری؟

نوزدای که بدون مادر توانایی زندگی نداره چطور؟ اونم انسان نیست بکشیمش.

معیارتون توی شکم بودنه فقط؟

جنینی که تکون می خوره عصب داره شعور داره رو بکشیم بره.

خیلی هم خوب. بزن خانمای حامله رو بچشونو بکش بگو من که آدم نکشتم.