2777
2789
عنوان

کودک همسری

318 بازدید | 62 پست

اوج فلاکت یه جامعه اونجاست که کتاب درسی بچه های دبیرستانی رو باز میکنی هر چند صفحه یکبار تبلیغ ازدواج و فرزند اوری کرده اونم برای کی؟ بچه های 15 16 ساله

من الان فارغ التحصیلم ولی خیلی از هم بازیای دوران دبستان و راهنماییم رو میشناسم که تو 16 15 سالگی ازدواج کردن

نگید انتخاب خودشون بوده به تو چه، بچه 15 ساله باید نهایتا به فکر امتحان ریاضی و کافه رفتن با دوستاش باشه نه شوهر داری و بچه بزرگ کردن

منم مخالفم

همیشه هم با شدت با این قضیه برخورد میکنم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

حرفا می زنی

مگه تبلیغ فرزندآوری کرده یعنی بچه ۱۵ ساله بچه دار بشه؟

برای بعد ازدواجشه، ازدواج هم که در سن مناسبش باید رخ بده.

کلا توی هرچیزی دنبال اهدافتونین.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و همچنان تو دانشگاه هم ادامه داره:)

و جالبه همه جا هم حق رو به مرد داده که اره زن حجاب کنه ک مرد نبینه زن بخاد درس بخونه باید وقتی شوهرش نیست درس بخونه وقتی هست در خدمت اون باشه و ....

واقعا من که نخوندم با تقلب پاس کردم ولی نوشتن اون جوابا حتی برام زجرآور و عصبی کننده بود

منم یکی رو میشناسم 15 سالگی شوهر کرد از منم کوچیکتره

من هنوز انگل جیب بابامم با این سن و ایشون کادوی زایمان سرویس یه میلیاردی میگیره

سوناتا 2025 زیر پاشه

حسابش انقد پره که برای من سیاستهای شوهرداری یاد میده که فردا شوهر کردم همه پولامو خرج نکنم هرماه بدم یه تیکه طلا بخرم

یعنی برای چیزایی که من جر میخورم بلکه تو چهل سالگی داشته باشم ایشون به راحتی رسید

کاش منم پیشونی اینو داشتم و واقعا حسرت میخورم

خواستگارم نداشتم برم که 😂

#شوخی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سرباز میخوان ک براشون بجنگه مثل ی ربات همه عمرشم با حقوق ۲۰ تومنی بگذرونه و حسرت یه خونه و ماشین و ازدواج و هزار چیز دیگه هم رو دلش بمونه .

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

اونا انتخابشون اینه🤣

انگار با یه حرف ما درست میشه

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

منم مخالفم

یادمه راهنمایی تو مدرسمون دخترا عقد بودن میومدن با معلما و بچه ها خداحافظی میکردن. یسریاشون کلا مشتاق بودن خودشون، نمیدونم خانواده ها چی پیش خودشون فکر کردن که همچین چیزایی رو پیش یه دختر ۱۴.۱۵ ساله مطرح میکنن و تشویقش میکنن

درخواست ندید خصوصا آقایون حامله |لایک نکن

حرفا می زنیمگه تبلیغ فرزندآوری کرده یعنی بچه ۱۵ ساله بچه دار بشه؟ برای بعد ازدواجشه، ازدواج هم که در ...

وقتی توی سایت همسریابی میری و میبینم نصف زیر سن قانونی پس بله

همین چند وقت پیش یه سریال از صدا و سیما پخش شد که دختر ۱۷ ساله شوهر کرد. واقعا خجالت اوره.

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

وایسا الان یه مشت کودک همسر ها میان میگن وا اگه طرف ادمش خوب باشه باید ازدواج کنه فلان بشه الان بسه

عزیزم اومدیم خواستگار خوب تو سن ۱۲ سالگی اومد چون پسره خوبه باید شوهر کنه؟

حرفا می زنیمگه تبلیغ فرزندآوری کرده یعنی بچه ۱۵ ساله بچه دار بشه؟ برای بعد ازدواجشه، ازدواج هم که در ...

عزیز دل من منظورت از اهداف چیه اخه؟

اولین زیربنای فرهنگی یه جامعه کتابای درسیه

وقتی تو کتاب به اصطلاح جامعه شناسی به جای دو کلام حرف مفید بحث رو به فرزند اوری میکشونن به نظرت چه تاثیری رو ذهن یه بچه 16 ساله که درگیر هورموناشه میذاره

توی همین سایت میگن باید در طول دبیرستان و راهنمایی، آموزش داده باشه راه های ارتباط جنسی و کلا این دسته از آموزش ها

بعد اون میشه ترویج ازدواج در سن پایین، این چی میشه؟! ترویج روابط خارج از چارچوب در سن پایین

بعد اون بده این خوب؟!

جفتش بده.

کسی بیاد دلیل و برهان برای من بیاره قبول نمیکنم.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"