2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 62 پست
همون دختر از ۱۲سالگی دنبال دوست .پسره ولی بحث کار درست که میشه گارد بگیرین من خودم ۳۰سالگی ازدواج کر ...

دوست پسرو میشه با کات حذف کرد

شوهر رو میخواد چیکار کنه؟ طلاق؟ توی سن ۱۸ سالگی؟

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

همون دختر از ۱۲سالگی دنبال دوست .پسره ولی بحث کار درست که میشه گارد بگیرین من خودم ۳۰سالگی ازدواج کر ...

ازدواجتون پایدار باشه گلم

ولی دوست پسر داشتن با ازدواج فرق داره، مسئولیت نداره اعصاب خردی نداره نهایتا یه دوتا تکست و کافه رفتنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم مخالفم یادمه راهنمایی تو مدرسمون دخترا عقد بودن میومدن با معلما و بچه ها خداحافظی میکردن. یسریاش ...

ما هم داشتیم

اکثرا خانوادشون سنتی متعصب یا بی بضاعت بودن

وقتی توی سایت همسریابی میری و میبینم نصف زیر سن قانونی پس بله همین چند وقت پیش یه سریال از صدا و سیم ...

اولا دختر و پسر نوجوونی که تو سایت همسریابی هست مشکل از خودشه و یکی باید جمعش کنه. نه تحت تاثیر کتب درسی.

ربط گودرز به شقیقه.

ثانیا دختر ۱۲ ساله دوست پسر داشته باشه اونم نه یکی چندتا و رابطه جنسی هم برقرار کنه طوری نیست؟ نماد روغنفکری هست؟

فقط مشکل با ازدواجه؟

ضمنا معنای کودک همسری ازدواج یک فرد سن بالا با یک بچه ست؛ نه وقتی هر دو نفر هم سن هستند؛ اون سریالی که میگید هر دوتا ۱۷ سالشون بود.

چرا به سریال هایی که دختر ۱۵ ساله دوست پسر داره هجمه وارد نمیشه؟ چون قشنگه. چون لذت زودگذره. چون انسان تعهدگریزه.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
منم مخالف کودک همسریم اما ۱۶ ۱۷ ساله های الان مثل ۱۶ ۱۷ ساله های قدیم نیستن بیشترشون عشق شوهر تو سرش ...

متاسفانه اموزش درست درمونی به اینجور افراد داده نمیشه

گاها هم برای فرار از دست خانواده میل به ازدواج دارن

وایسا الان یه مشت کودک همسر ها میان میگن وا اگه طرف ادمش خوب باشه باید ازدواج کنه فلان بشه الان بسه ...

اصلا کسی که واسه دختر ۱۲ ساله میره خواستگاری معلومه دردش چیه

درخواست ندید خصوصا آقایون حامله |لایک نکن

عزیز دل من منظورت از اهداف چیه اخه؟اولین زیربنای فرهنگی یه جامعه کتابای درسیهوقتی تو کتاب به اصطلاح ...

اهداف یعنی کوبوندن فرهنگ و دین عزیزم

ببینید تو کتاب درسی گفته همین الان زایمان کنید؟ یا گفته بعد ازدواج در صورت خوب بودن شرایط فرزنداوری مناسب باشه؟

کدومش؟

تو دین گفته دختر ۱۵ ساله مهم اینه که زایمان کنه ولو از طریق ه.رزه گری؟ یا نه، گفته در چارچوب خانواده فرزنداوری رخ بده؟

قطعا دومی.

پس اینها آمادگی برای بعد ازدواجه.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دوست پسرو میشه با کات حذف کرد شوهر رو میخواد چیکار کنه؟ طلاق؟ توی سن ۱۸ سالگی؟

مشکل طلاق چیه؟

حرامه؟

دوست پسری که ازش حامله بشی چی پس؟ آها لابد اون جنینه مهم نیست میکشیمش فدای سر عشق و حالمون. مثل عروسک مون بوده. میکشیمش صداشم در نیاد. دوست پسر بعدی و رابطه و عشق و حال و جنین بعدی.

قتل و رابطه حرام رو عادی سازی نکنید.

توی همین سایت میگن باید در طول دبیرستان و راهنمایی، آموزش داده باشه راه های ارتباط جنسی و کلا این دس ...

اونا منظورشون راه های ایمن ارتباط جن سی و مراقبت های بارداریه برای عموم جامعست اونم از یه سنی به بعده برای جلوگیری از شیوع بیماری های مقاربتی

چون به هرحال جامعه ما به سمتی رفته که ارتباط جنسی خارج از ازدواج رخ بده اونم خارج از اطلاع خانواده

اما متاسفانه امار اسیب دیده های کودک همسری خیلی بیشتر از کساییه که تو نوجونی صرفا رابطه جنسی رو تجربه کردن

اولا دختر و پسر نوجوونی که تو سایت همسریابی هست مشکل از خودشه و یکی باید جمعش کنه. نه تحت تاثیر کتب ...

جیگر

اصل موضوع اینه دختر ۱۵ ساله میتونه تفریح داشته باشه عشق تجربه کنه ولی تمام وقت نه

ازدواج یعنی دیگه همه وقت برای شوهر خونه داری بچه داری

در ضمن چیزی که بده بده

یعنی چی پسر ۱۷ سالع از سن کم بره ازدواج

در ضمن اون دوستی میتونه بعداً به ازدواج ختم بشه همدیگه بشناسن

روغن فکری کلمه درست نیست توهین میکنی خوبه ما هم بگیم صد سال پیش مونده

گرچه بنده به شما توهینی نمیکنم

وایسا الان یه مشت کودک همسر ها میان میگن وا اگه طرف ادمش خوب باشه باید ازدواج کنه فلان بشه الان بسه ...

یکی تو ی تاپیکی میگفت من روانشناسم اگر دخترم ۱۲ سالگی بخواد شوهر کنه میزارم 🙄