2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 62 پست
بعید می دونم. از نظر تعهد نگاه کنید: دختره میاد میگه چرا دوست پسرم ولم کرد رفت، پس توقع تعهد در رابط ...

از نظر قانونی مالی مسئولیتی انتظارات و... زمین تا آسمون با دوستی فرق داره ازدواج

در واقع دوستی یه نسخه بهشتی و رویایی از ازدواجه

خارج از موضوع که خیلیا رابطشون جدیده ازدواج میکنن و...

کلا هم که بازی بازیِ پسر هفت خط و دختر مظلوم

بابا بخدا خیلی از دخترا خودشون دوست دارن اون روابط رو بخدا همه دخترا ساده و مظلوم و عشق طلب نیستن😂😭

فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.

گلم نظرتون برای من محترمه اما عقاید ما متفاوته و باهاتون مخالفمبه نظر من هدف اموزش تحصیلی باید به ج ...

این رو موافقم

ما در قسمت شناخت روحیات جنس مخالف آموزش نمی بینیم.

تااااا دانشگاه که عملا بشناسیمشون.

این رو موافقم که اولا والدین باید آگاه بشن تا بتونن بچه هاشون رو آگاه کنن از اینکه خودشون و جنس مخالف چه ویژگی ای دارن.

ثانیا خود بچه آموزش ببینه.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهداف یعنی کوبوندن فرهنگ و دین عزیزمببینید تو کتاب درسی گفته همین الان زایمان کنید؟ یا گفته بعد ازدو ...

یجوری میگی هدف کوبوندن دینه انگار دین مخالف سر سخت کودک همسریه(همون تجاوز به کودک)

“.The winner takes it all, and the loser has to fall”

یک استدلالی آوردی پشمای علم زیست ریخت. شما روح بهش دادی که می خوای روحشو بگیری؟ نوزدای که بدون مادر ...

روح؟علم زیست منظورتون بود یا عرفان؟

نوزاد بدون مادر رو میتونه هر شخصی ازش محافظت کنه و زندگی کنه

ولی جنین از تو شکم مادر نمیتونه تکون بخوره و حتی انتقال داده بشه

پس معیارم چی باشه؟جنین تو شکم مادره دیگه😑😂

از نظر قانونی مالی مسئولیتی انتظارات و... زمین تا آسمون با دوستی فرق داره ازدواج در واقع دوستی یه نس ...

درسته

گاهی دختر مشتاق تره

باید کله ش بخوره به سنگ

ولی خودتون هم مقایسه کنین، همین نی نی سایت مثلا؛ دخترها بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرن تا پسرا. معمولا دختره که اذیت میشه. پسرا عاطفه ماطفه ندارن داشته باشن هم زودگذره.

ما تاپیک پسرا رو کمتر میبینیم😂

دخترا گناه دارن🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
درستهگاهی دختر مشتاق ترهباید کله ش بخوره به سنگولی خودتون هم مقایسه کنین، همین نی نی سایت مثلا؛ دختر ...

بله حق با شماست دختر بیشتر تحت تأثیره و حجم عظیمش هم به خاطر فرهنگ مزخرفه

ولی خب نی نی سایت سایت خانومانست طبیعیه که تاپیک خانوما رو بیشتر ببینیم😭😂

روح؟علم زیست منظورتون بود یا عرفان؟نوزاد بدون مادر رو میتونه هر شخصی ازش محافظت کنه و زندگی کنهولی ج ...

متوجه نشدین منظورم از مادر، شخص دیگه بغیر از خودشه؟ فکر کردم واضح باشه حیف.

یک نوزاد بدون کمک دیگران چقدر زنده می مونه؟

معیار رو گرفتین وابستگی به غیر

مگه انسان باکتریه😁

یجوری میگی هدف کوبوندن دینه انگار دین مخالف سر سخت کودک همسریه(همون تجاوز به کودک)

من واقعا با شما و شناخت سطحی تون از دین حرفی ندارم دلبندم.

من گفتم طلاق مشکل داره؟ شما چرا انقد نسبت به دوست .. پسر گارد داری؟؟؟؟ کی حرف از سقط جنین زد؟ فقط دن ...

بخاطر اینکه تو رابطه دوستی اونی که بخش اعظم آسیب رو می بینه دختره نه پسر تنوع طلب.

این واضح ترین چیزه.

اگر نمی خواید قبول کنید یعنی چشمتون رو روی واقعیت بستید و زندگی آرمانی رو تصور می کنید.

ضمنا من به کسی برچسب نزدم دلبندم؛ نتایج رو گفتم که حقیقت به کامتون تلخ اومد.

متوجه نشدین منظورم از مادر، شخص دیگه بغیر از خودشه؟ فکر کردم واضح باشه حیف. یک نوزاد بدون کمک دیگران ...

نوزاد به دنیا اومده یک انسان حساب میشه که خب جوابش مشخصه

ولی جنین زندگی انگلی نسبت به بدن مادر داره

نوزاد به دنیا اومده یک انسان حساب میشه که خب جوابش مشخصهولی جنین زندگی انگلی نسبت به بدن مادر داره

جواب سوالم موند

نوزادی که بدون کمک دیگران (مادر پدر پرستار هر کی) نمی تونن زنده بمونه، اونم انگله؟

جنین رو باید کشتش؟

ما بهش جون دادیم که مجوز گرفتن جونش رو هم داشته باشیم؟

بخاطر اینکه تو رابطه دوستی اونی که بخش اعظم آسیب رو می بینه دختره نه پسر تنوع طلب.این واضح ترین چیزه ...

ترجیح میدم با کسی که عقایدم باهاش فرق داره بحث نکنم.

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

جواب سوالم موندنوزادی که بدون کمک دیگران (مادر پدر پرستار هر کی) نمی تونن زنده بمونه، اونم انگله؟ جن ...

خیر نوزاد به دنیا اومده انسانه

من واقعا با شما و شناخت سطحی تون از دین حرفی ندارم دلبندم.

بله مشخصه شما اونقدری شناخت از دین داری که حداقل یه آیه قرآن یا یه حدیث معتبر که کودک همسریو ممنوع کرده باشه بیاری

چون ماکه ندیدیم همچین چیزیو دلبندم

“.The winner takes it all, and the loser has to fall”