2777
2789
عنوان

دوران عقد

121 بازدید | 14 پست

متاسفانه بخاطر گرونی با اینکه مردم سرد و سخت گیری داریم، اینجا هم از 99 1400 مد شده، جوونا دوران عقدشون طولانی میشه، ب غیر یکی از دوستام که با ی پسره که جدا شده بود ازدواج کرد اونم از نامزدی قبلیش خونه ساخته بود، اون تنها فقط تو گروه هم سالای ما عقدش چند ماه بیشتر نشد.

چقد قدیما همه چی خوب بود، الان منم دیگه داره یکسال میشه که عقدیم، شوهرم اونموقع ک خواستگار بود میگفت 2 3 ماه دیگه خونه تمومه، اسکلت داشت، الان 3 4 برابر بیشتر داره طول میکشه و تموم نیس 😔😔😔 خستمه

با اینکه مصالح رو خریده، همچنان هر سری اوستا و بنا میفرستنش بازم بره چسب و گچ و نم چی بخره...

ما میخوایم کناف بزنیم با اینکه قدیمی شده، فک کنم بین 80 تا 100 دربیاد با اینکه خونمون کوچیکه، جدا از مصالحش

کابینت ما بیعانه داده بودیم بازم 150 دیگه مونده.

علاوه بر ایتا هنوزم 220 تومن اینا خورده ریز باید دستمزد بده برا سفید و سرامیک و ی کم لوستر اینا و در های چوبی امون

امیدوارم وام ازدواج رو بزنه پاش تموم شه بره و فقط لنگ کابینت باشیم، اونجوری چند ماهه به هر حال با پول قسطا و بقیه مساعل حل میشه

میشه برام دعا کنید گشایش تو کارمون ایجاد شه و وام ازدواجمونو بعد یکسال بدن دیگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما کلا عقد بیشتر از یک سال نداریم خودم یک ماه عروسی کردم با اینکه نه من نه همسرم هیچ کدوم وام ازدواج نگرفتیم یک سال عقد بودم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

از اول روز خواستگاری پدر دختر طی میکنه که عقد نهایت یک سال باید باشه اصالتا بله کوردم

ما هم بختیاریم، متاسفانه ما فک کردبم بقیه هم مث خودمونن من خودم به پسره گفته بودم اون دروغگو هم همش بلف و چاخان و چرت و پرت و رو هوا

یادم میوفته به حرفاش سرم درد میگیره

ما هم بختیاریم، متاسفانه ما فک کردبم بقیه هم مث خودمونن من خودم به پسره گفته بودم اون دروغگو هم همش ...

الان مشکل اصلی چیه خونه فقط؟؟گفته بوده خونه چند وقت میسازه؟

اوهوم، من آدم با حوصله ایی نیستم، 2 الی 6 ماه، الان هم دستکم، 10 ماه شده

خب مشخص هیچ خونه ای 6 ماه ساخته نمیشه اگه کسی آنقدر هزینه داشت که 6 خونه کامل بسازه خب خونه آماده نو ساز میخرید خودش درگیر ساخت هم نمیکرد شما سادگی کردی که روی حرفی که مشخص عملی شدنی نیست حساب صد درد صد باز کردی

خب اونموفع اسکلتش پای سقف بود، مگه نازک کاری خونه چقدر زمان میبره؟!

خود کابیت زدن فقط سریع ترین حالت 1نیم ماه طول میکشه من این خونه مون خریدم کابینت هاش عوض کردیم گفتن چون خونه خالی نهایت دو هفته تحویل میدیم 1 ماه نیم طول کیشد