2777
2789
عنوان

کار در منزل

120 بازدید | 25 پست

سلام من چند وقت پیش توی تلگرام از یک کانالی نوشته بود که کار در منزل بسته بندی در منزل (ایران) بعد بهشون پیام دادم اسمش هم خانم اژدری بود ادرس هم زده بود بسته بندی ایران اولش ازم ۶۰۰ هزار برای ثبت نام گرفت بعدش رفته رفته ازم پول میخواست ۱و خورده ای خواست بعدش داخل کانال محصولات رو میزاشت بعد مینوشت دستمزدش مثلا ۵ میلیون بعد یهو داخل پی وی برگشت گفت که اینا دستمزد نیستن پول کالا هستن باید پرداخت کنی منم نداشتم هیچی پرداخت نکردم

همش هن گیر داده بود باید زودتر پرداخت کنید تا ارسال بشه بعد که گفتم ندارم هیچ بسته ای تحویل نمیگیرم گفت پس پول باربری ۴ تومن پرداختش کن بازم پرداخت نکردم الان گیر داده بود که میاد درخونتون باربری باید پرداخت کنید اینا میخواستم بدونم آیا شما شده با اینطور اشخاصی حرف زده باشید اینا کلاهبرداری مبکنن ؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من برای موضوعی به پلیس فتاخبردادم هیچ کاری نکرد برای هراقدامی ازطرفشون حتما باید قبلش شکایت بشه ح ...

ای بابا پس کار فتا چیه باید همچین موردایی رو سریع پیگیری کنه تا کلاهبرداری نشه

🖤

اصلا براشون هیچی واریز نکن...شنیدم همشون کلاهبردارن

نه دیگه هیچی واریز نکردم اخه به چه اطمینانی ۳۸ میلیون بهشون میدادم اگه اونقدر داشتم به این پیام نمیدادم

کلاهبرداره عزیزم به پلیس فتا گزارش بده وپیگیری کن

والله دیروز هرچی زنگ زدم اصلااا جواب ندادن اره پیگیری میکنم که سر یکی دیگه رو هم کلاه نزارن بدبخت کنن جوون دیگه ای رو

کاردرمنزل که پول میخواد مگه نمیدونستی کلاهبرداریه؟اگرم نباشه درآمدی نداره

نه والله نمیدونستم بعد که دیدم رو پروفایلش نوشته بود بسته بندی نیکان و سرچ زدم دیدم همه نوشته بودن که این شرکت کلاه برداری