yam_yam مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 81 عنوان ریاضیییی😭😭😭😭 60 بازدید | 7 پست دیروز برام یه مشکل پیش اومد نتونستم بخونمممامروز تا ساعت ۶ عصر فیلمای نهایی کرمی رو ببینم تا صبح هم هر دوساعت یه فصل رو نمونه سوال جزوه و نهایی حل کنم بالای ۱۵ میشم؟😭😭فقط یه فصل خوندم امروز | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 9500 منم هیچ نخوندم هندز شروع نکردم ولی خب امید دارم بالای ۱۹ میشم چیزی نیس آسونه
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 9500 ۷ حد مشتق کاربرد مشتق ک خیلی راحتهمیمونه تابع مثلثات و بقیه ک اونم جمع میشع
yam_yam مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 81 منم هیچ نخوندم هندز شروع نکردم ولی خب امید دارم بالای ۱۹ میشم چیزی نیس آسونه قبلا نخوندم آخههمین فیلمارو ببینم نهایی حل کنم میشه؟ای خداا خاک تو سر آموزش پرورش فرجه خیلی کم بوددد
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 9500 قبلا نخوندم آخههمین فیلمارو ببینم نهایی حل کنم میشه؟ای خداا خاک تو سر آموزش پرورش فرجه خیلی کم بوددد فورجه خیلی کم دست ما نیست💔🥲لعنت بهشونببین عزیزم منم نخوندم اصلا بخداولی آره فیلم نهایی ببینی بخدا حل میشهمجبوریمهمه مثل میم همه وقت مون تنگدرسای پر ضریب مثل ریاضی ادبیات بازد خیلی وقت میدادن..