سلام یک خواستگار دارم که متولد 74 هستن و یک عقد ناموفق داشتن من مشکلی با مورد دومی اصلا ندارم این اقا رو فرد مناسبی میبینم ولی بابت اختلاف سنی شک دارم من بیست سالمه همش حس میکنم من شبیه بچشم یعنی بنده خدا کاری نمیکنه ها ولی رشته های تحصیلیمون یکیه و خب ایشون تجربه اشون بیشتر حس کوچیک بودن میکنم کلا در مقابلش با در نظر گرفتن ماه تولد تقریبا نه ماه میشه تفاوت سنیمون
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
اره ولی میدونی چی فکر میکنم مثلا من هنوز هیچ تجربه ای تو کار و استقلال مالی ندارم ولی اون به ثبات مالی هم رسیده یا یادمه جلسه اول میگفت که اره اگر برای تحصیلات فکر کنی وای برم شرکت بزنم و نمیدونم فلان تحقیق کنم شاید این وسط یچی هم ساختی و اینا از این اتفاق ها نمیفته گفتم رشتمون یکیه تنها ترسم از اختلاف سنی اینه که باعث بشه چون خودش تجربه داشته جلو تجربه کردن منو بگیره اینو از کجا بفهمم...
اوووو سیسی هم هفت ساله داشتم هم شش هم هشت نمیدونم چرا خیلی بچن قشنگ اصلا حس پشت وانه نمیدن نسبت به خودم خیلییی طرف کوچک میدیدم از نظر فکری بعد یک دفعه هم 13 سال اختلاف داشتم بنده خدا از زندگی خسته شده بود میخواست یک ازدواجی هم بکنه