2777
2789
عنوان

مرگ مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست
یکی از دلایل سرطان حرص خوردن و هر روز عذاب کشیدنه زیاده که به لطف پدرتون انجام شدهانشالا خدا شفاش بد ...

همش میریخت تو خودش.الان نشسته بالاسرش زر زر کردن حتی این لحظات آخر دست از سرش ورنمیداره

زنها همسایه رو میبینم مادرمو میبینم....فقط میگم اگه یه ادم بیخودی بود دلم نمیسوخت ن برا این زن.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه حتی نمازم نمیخام بخونم.لعنت ب دنیایی ک یک خدای عقده ای داره میچرخونش.اخه لامصب چرا یکی از اول خ ...

اینطوری فکر نکن عزیزم

نمازتم ترک نکن

خصلت دنیا همینه

باید در عذاب و زجر باشیم

تو ۲۵ سال مادر داشتی دوقلوهای آشنامون دخترای ۶ ساله مادره ۲۶ سالشون مرد...و هزاران مشکلات سختتر و بزرگتر از تو

به خدا خوشبین باش گاهی حتی مرگ هم راحتی و خوشبختیه

در ضمن ظاهر زندگیه بقیه گولت نزنه عزیزم

هر کسی منو ببینه میگه خوشبحال چه زندگیه قشنگی داری که اگر پرده رو بزنم کنار برام گریه میکنی

برای مادرت دعا کن و اگر رفت بازم صبور باش

اخه ب چ جرمی انقدر مارو اذیت میکنه.من یه دختر بدبختم ک یک نفر و ندارم حامی باشه فقط دلم خوش بود بزنگ ...

لالله الا االله.تو ی بچه دا ی فکر کن من هیچکسو ندارم قربونت برم .امشبم خیلیا تو جنوب مردن .من نمیدونم فقط دارم کلفت شدن گردن ظالمها و از بین رفتن ضعفا رو میبینم .قانون دنیا این شده ضعیفان حذف میشن

عزیزم ما از حکمت خدا خبر نداریم بهت حق میدم کاملا که عصبی باشی و ناراحت باشی و از زمین و زمان شاکی ب ...

اون سگ پیر بخا خوار بشه چ سودی برام داره

من مادرم مهم بود ک اگه دستشم میبرید داغون میسدم حالا خدا میخا این پیر۸۰ساله رو چکار کنه

اگه خدا وجود داره الان بهم زنگ بزنن بگن پدرت سقت شده

من از کلمه ی پدر ک براش بکار میبرم از خودم شرمندم

درسته الان خیلی ناراحتی، اما چیزی نگو که بعدا پشیمون شی .چرا نمیگی خدا خواست مادرمو راحت کنه از این ...

خوب اون آشغال بی همه چیز و میکشت تا ما راحت میشدیم

چرا همش میره سراغ راه های دیگه

لالله الا االله.تو ی بچه دا ی فکر کن من هیچکسو ندارم قربونت برم .امشبم خیلیا تو جنوب مردن .من نمیدون ...

کلی جوان نازنین پرپر شدن متاسفانه 🥺

حتی بیمارستان خون خواسته و اطلاع رسانی شده که بیاید خونه اهدا کنید

منم مامانم ۷ ماه و نیم پیش از سرطان فوت شدمامانم کلا ادم استرسی بود و ضعبفمن ب این نتیجه رسیدم سرطان ...

منم مادرم خیلی ترسو هستش.همش استرس میکشه.انقدر پدرم اذیتش کرده تا صدا یکی بالا میرفت سریع حالش بد میشد

مادرت روحش قرین ارامش باشه.چطور تونستی باش کنار بیایی؟ من شمارشم تو گوشیم میبینم دق میکنم

اینطوری فکر نکن عزیزمنمازتم ترک نکنخصلت دنیا همینهباید در عذاب و زجر باشیمتو ۲۵ سال مادر داشتی دوقلو ...

نمیتونم.من دیگه کسیو ندارم.فقط مادرم دلسوزم بود چطور باش کنار بیام دارم سکته میکنم

باردارم مادرمنم خیلی ببماره خیلی.....خیلی تنهام خیلی بی کس وکارم دردی بدتر از بی کس وکاری نیست

عمل قلب باز شد مریض شدم خدا هیچکس حاضر نبود یک شب پیشش بمونه .....خدا میدونه تایکتو دیدم میخام موهامو بکنم فقط یه بی کس و کار میفهمه بی کسی چی هست چ مزه ای داره ....خداانشالله بحق فاطمه زهرا س مادرتو شفا بده خدایا ترخدا نگاهش کن معجزه کن ....خدایا این دختر گناه داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭