وای قدیما که خونه ها حمام نداشتن و مردم مجبور بودند برن حمام عمومی چقدر بد بوده....واقعا حمام در خونه نعمته...قبل تر ها که میرفتن خزینه که خیلی غیربهداشتی بوده...طفلی قدیمی ها
با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@niniyar هم با کروم هم با گوگل اختلال داره و نه نمیره صفحه بعد و نه میشه ریپلای کرد و نه پروف بقیه ر ...
با مرورگر دیگه ای به خیر از گوگل وارد شید عزیزم
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
این کاربری پروندهی انتقام من خواهد بود تا وقتی عزت سقفم به عزت کف تبدیل شد نگاهش بنمایم. شاید جهنمی باشم! اما نه به عنوان متهم یا مجرم. بلکه به عنوان جلاد و مامور عذاب در جهنم✨️🐈⬛
عزیزم میدونم شماهم دوست داری گوشتی به تنت باشه ولی ماچاقا همیشه گشنه ایم تایه چی بخوریم میره رو وزنمون به بیچارگی رسیدیم درحالیکه اشتهای زیادی داریم لاغراهم مشکلات خودشونو دارن ولی لاغری همه جوره شرف داره به چاقی