2777
2789
عنوان

لاغری فوری

141 بازدید | 13 پست

دلم برای اون موقعا ام که سایز 40 بود تنگ شده

خیلی چاق شدم خیلیییی اونم توی 4 یا 5 سال

70 کیلو بودم و شدم نزدیک صد 😭

دلم میخواد برگردم به همون وزن ولی نمیدونم چطوری

رژیمم شروع میکنم ولی اراده ندارم

پرخوری عصبی دارم شدیدا و ما مادراام که از دست بچه هامون هرروز عصبی هستیم خلاصه که یه دود دو دود. میشه دودودوررررررر😂😐و این شد که الان 30 کیلو اضافه وزن دارم

بدنسازیم رفتم یه چندجلسه ولی اصلا خوشم نیومد خیلی ورزش بی شور و حالیه

پیشنهادتون چیه؟

اولا بدنسازی عالیه دوما شما دنبال راه سریع نباش دنبال راه درست و اصولی و سالم باشه ک قطعا سریع هم نیست

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کالری شماری کردم توی تقریبا چهار ماه 10 کیلو کم کردم. از 96 شدم 86 فعلا ثابت مونده باید دوباره برگردم به رژیمم(این وسط سو استفاده کنم😅 چنل رمانم هم یه سر بزنید بوس بهتون لینک امضامه)

)

من خودم کیک بوکسینگ کار میکنم و ورزش هیجانی هستش و واقعا لاغر میشی و بدنت هم فرم میگیره نگران اینکه بدنت خیلیی بد بشه و مردونه و عصلانی اصلا فکر نکن خیلی از بچه هامون تو باشگاه چند ساله هستن از بچه گی ولی بدنشون مثل یه دختر مونده

اولا بدنسازی عالیه دوما شما دنبال راه سریع نباش دنبال راه درست و اصولی و سالم باشه ک قطعا سریع هم نی ...

من نظر شخصیمو گفتم که شور و حال نداره مثه ورزشهای دیگه چون ورزشهای دیگه روهم امتحان کردم تازه من گرون ترین ت بهترین باشگاه رفتم با مربیای عالی ولی علاقمند نیستم 😊

من نظر شخصیمو گفتم که شور و حال نداره مثه ورزشهای دیگه چون ورزشهای دیگه روهم امتحان کردم تازه من گرو ...

منم نگفتم عالیه بخاطر نظر شخصی خودم و شما! گفتم عالیه برای لاغری اصولی

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

من خودم کیک بوکسینگ کار میکنم و ورزش هیجانی هستش و واقعا لاغر میشی و بدنت هم فرم میگیره نگران اینکه ...

اتفاقا من خودم رزمی کار. بودم و با همین رزمی و رژیم تو نوجوونی نزدیک 20 کیلو کم کردم اتفاقا پیشنهاد خوبی بود

منم با یه رژیم اصولی تو یک ماه چهارکیلو کم کردم ولی باز برگشتم

من کالری شماری رو اصلا قبول نداشتم به هیچ عنوان. ولی خب امتحانی گفتم یه امتحان بکنم و واقعا جواب داد. خوبیش اینه واسه تثبیت وزن هم میشه انجام داد. من با اپلیکیشن فیتو انجام میدادم

)