2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وسط شکسته دندونم ده روزه عین خیالم نیست. البته قبلش عصب کشی کردم درد ندارم. مجدد یه جا بدرد بخور برو ترمیم پر میکنن چیز نگران کننده ای نیست.

بد پر کنه طرف البته برای عصب کشی رو، ممکنه بعد چند سال از وسط بشکنه

می ترسم بازم بریزه🤦♀️

برید سراغش بهش بگید موادی که استفاده کرده خوب نبوده و اینکه اگه پایه دندون کوتاه باشه باید روکش کنید

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

برید سراغش بهش بگید موادی که استفاده کرده خوب نبوده و اینکه اگه پایه دندون کوتاه باشه باید روکش کنید

اصلا اونهمه خراب نبودش ک عصب کشی هم نکرده

مثلا ترمیم کرده!!

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

اصلا اونهمه خراب نبودش ک عصب کشی هم نکرده مثلا ترمیم کرده!!

پس کارش خوب نبوده من خودم الان ۲۵ ساله دندونم سطحی پر کردم هنوز موادش نریخته خداروشکر

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

خداروشکرحالا منم موندم چیکارکنم 🤦♀️

برید سراغ دکتر اول محترمانه بگید که دوباره براتون انجام بده بدون مبلغ اگه قبول نکرد با داد و بیداد آخه مگه داریم ۵ماهه مواد دندون بریزه

من از وسط شکسته دندونم ده روزه عین خیالم نیست. البته قبلش عصب کشی کردم درد ندارم. مجدد یه جا بدرد بخ ...

بخدا خیلی مواظبش بودم نمیدونم اصلا کی ریخته حتی😐

برید سراغ دکتر اول محترمانه بگید که دوباره براتون انجام بده بدون مبلغ اگه قبول نکرد با داد و بیداد آ ...

بخدا اصلا چیزای سفت هم نخوردم خیلی مواظبش بودم لامصب نمیدونم چیشد ریخته ک اصلا نفهمیدم

بخدا اصلا چیزای سفت هم نخوردم خیلی مواظبش بودم لامصب نمیدونم چیشد ریخته ک اصلا نفهمیدم

بستنی شکلاتی اینقدر بهش فکر نکن و خودتو سرزنش نکن چون موادش خوب نبوده این اتفاق افتاده پس تقصیر شما نیست