بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 عنوان دندون 143 بازدید | 17 پست ۵ ماه پیش دندونمو پر کرده بودم الان متوجه شدم ک موادش ریخته 😭😭چیکارکنم بنظرتون؟؟!! خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕 دیروز | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3993 مجدد باید برید پر کنه موادش خوب نبوده برید سراغش آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 مجدد باید برید پر کنه موادش خوب نبوده برید سراغش می ترسم بازم بریزه🤦♀️ خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
zemeshk عضویت: 1405/04/22 تعداد پست: 21 من از وسط شکسته دندونم ده روزه عین خیالم نیست. البته قبلش عصب کشی کردم درد ندارم. مجدد یه جا بدرد بخور برو ترمیم پر میکنن چیز نگران کننده ای نیست.بد پر کنه طرف البته برای عصب کشی رو، ممکنه بعد چند سال از وسط بشکنه
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 برید پیش دکتر خودتون باید دوباره انجامش بده نمیدونم خودمم موندم میگم اگ برم پیشش باز بعد چند ماه دیگ موادش بریزه چی😐 خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3993 می ترسم بازم بریزه🤦♀️ برید سراغش بهش بگید موادی که استفاده کرده خوب نبوده و اینکه اگه پایه دندون کوتاه باشه باید روکش کنید آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 برید سراغش بهش بگید موادی که استفاده کرده خوب نبوده و اینکه اگه پایه دندون کوتاه باشه باید روکش کنید اصلا اونهمه خراب نبودش ک عصب کشی هم نکرده مثلا ترمیم کرده!! خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3993 اصلا اونهمه خراب نبودش ک عصب کشی هم نکرده مثلا ترمیم کرده!! پس کارش خوب نبوده من خودم الان ۲۵ ساله دندونم سطحی پر کردم هنوز موادش نریخته خداروشکر آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 پس کارش خوب نبوده من خودم الان ۲۵ ساله دندونم سطحی پر کردم هنوز موادش نریخته خداروشکر خداروشکرحالا منم موندم چیکارکنم 🤦♀️ خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3993 خداروشکرحالا منم موندم چیکارکنم 🤦♀️ برید سراغ دکتر اول محترمانه بگید که دوباره براتون انجام بده بدون مبلغ اگه قبول نکرد با داد و بیداد آخه مگه داریم ۵ماهه مواد دندون بریزه آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 من از وسط شکسته دندونم ده روزه عین خیالم نیست. البته قبلش عصب کشی کردم درد ندارم. مجدد یه جا بدرد بخ ... بخدا خیلی مواظبش بودم نمیدونم اصلا کی ریخته حتی😐 خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 برید سراغ دکتر اول محترمانه بگید که دوباره براتون انجام بده بدون مبلغ اگه قبول نکرد با داد و بیداد آ ... بخدا اصلا چیزای سفت هم نخوردم خیلی مواظبش بودم لامصب نمیدونم چیشد ریخته ک اصلا نفهمیدم خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3993 بخدا اصلا چیزای سفت هم نخوردم خیلی مواظبش بودم لامصب نمیدونم چیشد ریخته ک اصلا نفهمیدم بستنی شکلاتی اینقدر بهش فکر نکن و خودتو سرزنش نکن چون موادش خوب نبوده این اتفاق افتاده پس تقصیر شما نیست آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 707 بستنی شکلاتی اینقدر بهش فکر نکن و خودتو سرزنش نکن چون موادش خوب نبوده این اتفاق افتاده پس تقصیر شما ... باشه مرسی ازت 😊 خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕