2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

115 بازدید | 47 پست

دارم از غصه میمیرم اعتماد به نفسم اومده پایین چشمام ضعیف بود درحد ۷۵ یکیش اون یکی نیم ۱۰ روز پیش از خواب پاشدم حس کردم چشمام ضعیف تر شده اولا حس نمیکردم ضعیفی رو الان ۱۰ روزه قشنگ تار میبینم حس میکنم رسیدم به یک نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد بمیرم قرآن میخونم آیت الکرسی میخونم ولی حس میکنم بی اثره واسه لیزیکم فکر نکنم چشمام اوکی باشه کاش چشمام برگردن به قبل 😭😭😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب گیرم ضعیف تر شده باشه باید اعتماد بنفست نابود بشه؟ با این حساب من با شماره چشم ۴ باید خودمو تو خو ...

سختمه به تمام کسایی که چشمشون سالمه حسودی میکنم احساس میکنم چون چشمام ضعیفه یه نقص دارم هیچ چیزی وجود نداره جز لیزیک که خوب بشه چشمم

همیشه بزنم؟ یا فقط موقع خوندن و کار با گوشی؟

ببین از دکترت بپرس به نظرم

من خودم کلا نمیزدم آخه دیدم خوب بود بدون عینک

یعنی فقط زیر نویس و چیزای ریز نمی دیدم

البته یه چیز بگم وقتی عینک میزنی بهش عادت میکنی یعنی بر داری عینکو ممکنه تار تر ببینی . من از این میترسیدی و نمیزدم کلا

حالا به نظرم تو موقع مطالعه و کار با گوشی حتمااا بزن چون به منم همینو گفت دکتر

ولی الان دیگه دائما میزنم چون بدون عینک اصلا چیز زیادی نمی بینم جتی تشخیص چهره ها سخته واسم

آب هویج و خود هویج و موادی که ویتامین a دارن بخور. در تاریکی مطالعه نکن یا با گوشی کار نکن

واقعا سخته

من چشام ۴ونیم و۴وهفتاد و پنج هست

واقعا رو اعتماد بنفس تاثیر دارد

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁