2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 48 پست
برا منم تقریبا ۵ و نیمه عینک نزنم یا لنز نیم متر اونورتر تاره شما هم اینجور بودی؟منم ۲۲ سالمه چشای ش ...

اره من پشت فرمون بودم مانیتورو نمیدیدم بدون اینکه برم نزدیک😕از چندوقت قبلش معاینه نشده بودم ک بدونم چطوریه دکترم گفتم میگن باید شماره چشم ثابت باشه گفت تو معاینه اولیه مشخص میشه لازم نیس حتما چندوقت زیر نظر بگیری

الانم خوبه خداروشکر اره

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

منم خیلی میترسم شماره ش شدید بشه حتی نرفتم دکتر ولی اونطور که بفهمم شماره ش ۳ هست اگرم برم دکتر میکم ...

لنزو منم تو فکرشم بخرم برای بیرون یا مجالس ولی خب هیچی چشم خوده آدم نمیشه 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من پشت فرمون بودم مانیتورو نمیدیدم بدون اینکه برم نزدیک😕از چندوقت قبلش معاینه نشده بودم ک بدونم ...

تو چه سنی شماره چشم ثابت میشه بابام گفت ۳۰ سالت بشه با این وضع کور میشی بدتر روحیم داغون شد 😂💔

ببین از دکترت بپرس به نظرم من خودم کلا نمیزدم آخه دیدم خوب بود بدون عینک یعنی فقط زیر نویس و چیزای ر ...

همین کارو دارم میکنم با گوشیو مطالعه عینک میزنم اب هویجم میخورم زیر نویسو آره منم نمیتونم بخونم خیلی یه بارم رفتم طب سنتی دیدم دکتره خودش عینکش ذره بینیه گفتم این اگه واسه چشم چیزی بلد بود شماره چشم خودش این نبود😂