2777
2789
عنوان

دكتر فرزين سركارات

| مشاهده متن کامل بحث + 55953 بازدید | 67 پست
دکتر خوب زیاده،،نترس،،چندتا دکتر انتخاب کن برو تو مطباشون بشین کاراشونو ببین،،من خودم اینکارو کردم

پيش كي عمل كردي؟تو هم طبيعي ميخواستي؟چجوري شده؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

دوستم من یه دکتر میشناسم که فقط طبیعی عمل میکنه عروسکی حتی اگه بخوای هم انجام نمیده هم کارش عالیه و خبرس هم با وجدانه البته تهرانه اگهدخواستی معرفی میکنم برو کاراشو ببین همه دعاش میکنن البته من خودم عمل نکردم برای بوتاکس پیشش میرم

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم خیلی گرون میگیره 20 میلیون فکر کنم  خیلی دکترها هستن با پول کمتر قشنگ عمل میکنن

یعنی این رقمها رو میبینم فقط میگم زندگی من کجا و زندکی اونا کجا .فقط سه تا عمل کنه به اندازه دو تا سه سال ما درامد کسبمیکنه

پيش كي عمل كردي؟تو هم طبيعي ميخواستي؟چجوري شده؟

من کرمانشاه عمل کردم پیش دکتر علی محمودی،،الان عکسشو میذارم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دوستم من یه دکتر میشناسم که فقط طبیعی عمل میکنه عروسکی حتی اگه بخوای هم انجام نمیده هم کارش عالیه و ...

چقد خوب،مرسي اسمش چيه؟

تو مطبش ديدي اونايي كه عمل كردن رو؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من کرمانشاه عمل کردم پیش دکتر علی محمودی،،الان عکسشو میذارم

مرسي بذار قبلشم بذار مرسي😍

هر كسي رفتي رزينا بشارتي زاده و جواد اميريزاد نرو خيلي كارشون بده منو بيچاره كردن

چقد بد😡

عمل بيني هم اينجاش بده كه خوب درنياد كاريش نميشه كرد😔

منم از اينش ميترسم

قیمتش خیلی بالاست من شنیدم ۱۸ تومن میگیره

يااااا خدا😳😳😳😳😳😳😳😳 به نظرم بيني شانسيهمن ديدم كساييو كه پيش بهترين دكتر عمل كردن اما زياد جالب نشدن... بيشتر بستگس به پوست بيني خود ادم داره

چقد بد😡 عمل بيني هم اينجاش بده كه خوب درنياد كاريش نميشه كرد😔 منم از اينش ميترسم

اره خراب كرد خيلي تا مدتها روم نميشد تو جمع حاضر بشم الانم ميرم با اعتماد به نفس پايين

چقد خوب،مرسي اسمش چيه؟ تو مطبش ديدي اونايي كه عمل كردن رو؟

بله اصلا باورم نمیشد عمل کردن انگار خدادادی همونجوری بود دکتر تقوی 

میخواستم یه عملایی رو صورتم بکنه گفت دست نزن صورتت خراب میشه من انجام نمیدم 

در صورتیکه کارش عالیه اما با وجدانه واسه پول کار انجام نمیده حتی اوه یه درصد ریسکی باشه

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

بچه ها من بینیم خوبه باریکه .و همه میگن قشنگه.فقط خودم احساس میکنم  یه ذره نوکش رو به پایینه...چیکار باید کرد؟در مورد لیفت کسی اطلاعات داره؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792