2777
2789
عنوان

دكتر فرزين سركارات

| مشاهده متن کامل بحث + 55928 بازدید | 67 پست
دكتر علي محمدخاني

این دکتر کجا هستند؟تهران؟چقدر شد هزینه عملتون؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
خب خداروشكر.مباركه.چقدر شد هزينه ي عملتون؟

ممنون

فقط خود عمل ١١

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دکتر کجا هستند؟تهران؟چقدر شد هزینه عملتون؟

نوشتم هزينه عملو

متفاوته تو افراد البته

بله تهرانند

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

سلام عزیزم 

بینی ت گوشتی بود ؟ بزرگ بود ؟ من بینیم گوشتی و بزرگه میخوام خوب در بیاد خواهش میکنم راهنماییم کن ، واسه تو کوچیک شد همونطور که میخواستی مثل نیلوفر و شیلا ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی تو این همه تاپیکی که دیدم همشون تبلیغاتی بودن فقط تو تاپیکت به دور از تبلیغاته لطفا کمکم کن واقعا حیرونم ❤🙏🏻

🏃🏻‍♀️

سلام عزیزم  بینی ت گوشتی بود ؟ بزرگ بود ؟ من بینیم گوشتی و بزرگه میخوام خوب در بیاد خواهش میکن ...

سلام

ببين مال نيلوفر و شيلا هر دوشون بينيشون استخوني بود،فقط استخونيا قلمي ميشن بعدع عمل

تو دنيا هيچ دكتري نميتونه گوشتي رو تبديل بع قلمي كنه

چون استخوني رو ميتراشه كوچيك ميشه

ولي گوشتي همش چربيه و غضرف،فقط ميتونن تميزكاريش كنن

فقط پيش هر دكتري كه رفتي،انتظار بيني قلمي نداشته باش

فقط بدون تو بينياي گوشتي،بعضي پزشكا از سايرين بهتر جمع ميكنن گوشت بيني رو

من خداروشكر راضي ام،خيلي تميز در اومده

سلام ببين مال نيلوفر و شيلا هر دوشون بينيشون استخوني بود،فقط استخونيا قلمي ميشن بعدع عمل تو دنيا ه ...

شما بینی تون گوشتی بودن ؟پیش کی عمل کردین .من بینی ام گوشتی واقعا موندم کجا برم ‌خوب دربیاد