2777
2789
عنوان

دكتر فرزين سركارات

| مشاهده متن کامل بحث + 55928 بازدید | 67 پست

پيش كي عمل كردي؟هزينش چقد شد؟

استخوني بود بينيت يا گوشتي

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه اش چقدرشد؟

من دوسال پیش عمل کردم،،با هزینه عکس و اینا 4500،،اگه کرمانشاه هستین حتما برین پیش دکتر محمودی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بله اصلا باورم نمیشد عمل کردن انگار خدادادی همونجوری بود دکتر تقوی  میخواستم یه عملایی رو صورت ...

عه

آخه من زياد ديدم خيليا حتي نفرينش كردن

ميگن زياد ميگيره و اسم در كرده و بيني رو خراب ميكنه😳

من اصلا نديدم عملاي ايشونو

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من دوسال پیش عمل کردم،،با هزینه عکس و اینا 4500،،اگه کرمانشاه هستین حتما برین پیش دکتر محمودی

چقد خوب

نه عزيزم تبريزم

انتخابام محدوده

پيش كي عمل كردي؟هزينش چقد شد؟ استخوني بود بينيت يا گوشتي

نوک بینیم گوشتی بود و بینیم قوز داشت،،رفتم پیش دکتر علی محمودی کرمانشاه،قبلش رفتم تو مطبش نشستم و کاراشو نگاه کردم،،به دکتر گفتم نیمه فانتزی عمل کن برام چون خیلی قشنگ درآورده بود برا چندنفر،،بینی منم در آخر اینجوری شد همه میگن طبیعیه،4500 هم هزینش شد

ممنون

بله کرمانشاهم

مبارک باشه

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  
چقد خوب نه عزيزم تبريزم انتخابام محدوده

دکتر خوب زیاده عجله نکن،،با حوصله برو کاراشو ببین،،خدایی 20تومن خیلی زیاده واسه عمل بینی

نوک بینیم گوشتی بود و بینیم قوز داشت،،رفتم پیش دکتر علی محمودی کرمانشاه،قبلش رفتم تو مطبش نشستم و کا ...

طبيعي در آورده مباركه💋

ممنون بله کرمانشاهم مبارک باشه

چندتا از دوستام پیش جلیلیان و عزیزی عمل کردن چندبار دستکاری کردن بینیشونو،،اصلا خوب نشده

دکتر خوب زیاده عجله نکن،،با حوصله برو کاراشو ببین،،خدایی 20تومن خیلی زیاده واسه عمل بینی

فقط بخاطر اينكه ميخوام مثل بهبودي و خداداد عمل شه بينيم

ميخوام برم پيش اون،والا خيليييي زياد ميگيره

نيلوفر بهبودي بخيل هم اصلا نم پس نميده كه پيش كي عمل كرده😒

چندتا از دوستام پیش جلیلیان و عزیزی عمل کردن چندبار دستکاری کردن بینیشونو،،اصلا خوب نشده

بله منم شنیدم

دکترمحمودی کارشون عالیه

واقعا بینی شما خیلی طبیعیه

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  
عه آخه من زياد ديدم خيليا حتي نفرينش كردن ميگن زياد ميگيره و اسم در كرده و بيني رو خراب ميكنه😳 م ...

از کجا میدونی همون حسیت تقوی که من میگم ? اینجا صدتا تقوی هست بعدم نرخش اتفاقا خیلی مناسبه اون تقوی که شما میشناسید کلینیک و مطبش کجاست? چند سالس ?

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر