2777
2789

هر کاری که حالت رو خوب میکنه انجام بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان هرکاری کردی ازین ب بعدم همونکارو کن

تو سن ۵۰ سالگی یادت افتاده بچه میخای؟

اون بچه مثلا بره کلاس اول دوم سن شما ب مادرای بقیه نمیخوره و همش اینا سرکوفت میشه و مورد تمسخر قرار میگیره

یا سربازی رفتنش

سرکار رفتنش

عروس شدنش

خلاصه دیگ دیره بنظر من

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
تا الان هرکاری کردی ازین ب بعدم همونکارو کنتو سن ۵۰ سالگی یادت افتاده بچه میخای؟اون بچه مثلا بره کلا ...

😐😐عقایدتو برای خودت نگهدار هرچند درست یاغلط

تامیتوانی دلی بدست آر ک دل شکستن هنرنمی باشد

خيلي بچه دوست دارم ولي ميگم اختلاف سنيم زياد ميشه باهاش

چرا زودتر نیوردید؟

ولی بودن کسایی که تو این آوردن خوشبخت هم بودن خیلی خانواده خوبی شدن بازم دوست دارید بیارید

چرا زودتر نیوردید؟ولی بودن کسایی که تو این آوردن خوشبخت هم بودن خیلی خانواده خوبی شدن بازم دوست داری ...

راستش ازدواج اولم ناموفق بود ١٠ سال هم زندگي كردم شوهرم معتاد بود واسه همين بچه نياوردم گفتم گناه داره ، چندسال هم تنها زندگي كردم پارسال مجدد ازدواج كردم ، اين دليلشه

خيلي بچه دوست دارم ولي ميگم اختلاف سنيم زياد ميشه باهاش

وضع مالیت چطوره ؟

در حدی هست به خودت برسی و صورتت رو جوون نگه داری ؟

ورزشکار باید بشی تا توانایی جسمیت رو بالا نگه داری

تا اختلاف سنیت و چهرت با بچت به چشم نیاد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
وضع مالیت چطوره ؟ در حدی هست به خودت برسی و صورتت رو جوون نگه داری ؟ ورزشکار باید بشی تا توانایی جسم ...

خداروشكر اره ازين نظر بد نيست بيبي فيسم و ژنمون خوبه🥰